2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Nokia három Lumia készüléket mutatott be, új Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel

7 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/79146"><img class="image image-preview" src="/files/images/1200-nokia_lumia_930_family.preview.jpg" border="0" width="472" height="236" /></a></span>A Nokia bemutatta az első két SIM kártyás (dual SIM) Lumiát, a Lumia 630 készüléket, a megfizethető árú Lumia 635 telefont, valamint a termékcsalád zászlóshajóját, a Lumia 930-at. A Nokia bejelentette, hogy a Windows Phone 8.1 platform hamarosan elérhetővé válik valamennyi Windows Phone 8 operációs rendszerű Lumia okostelefonra. .</em>  <p><strong>

1200 nokia lumia 930 family.previewA Nokia bemutatta az első két SIM kártyás (dual SIM) Lumiát, a Lumia 630 készüléket, a megfizethető árú Lumia 635 telefont, valamint a termékcsalád zászlóshajóját, a Lumia 930-at. A Nokia bejelentette, hogy a Windows Phone 8.1 platform hamarosan elérhetővé válik valamennyi Windows Phone 8 operációs rendszerű Lumia okostelefonra. . 

1200 nokia lumia 930 family.previewA Nokia bemutatta az első két SIM kártyás (dual SIM) Lumiát, a Lumia 630 készüléket, a megfizethető árú Lumia 635 telefont, valamint a termékcsalád zászlóshajóját, a Lumia 930-at. A Nokia bejelentette, hogy a Windows Phone 8.1 platform hamarosan elérhetővé válik valamennyi Windows Phone 8 operációs rendszerű Lumia okostelefonra. . 

A Nokia három, Windows Phone 8.1 operációs rendszerű okostelefont és számos új exklúzív Nokia funkciót jelentett be a Microsoft Build 2014 rendezvényen. A cég emellett megerősítette, hogy a nyár folyamán az összes Windows Phone 8 platformon futó Lumia készülékre elérhetővé válik a Windows Phone 8.1 operációs rendszer OTA (over the air) frissítés formájában a tesztelési időszakot és a partnerek jóváhagyását követően.

Legfontosabb újdonságok:

 • A Nokia Lumia 930 okostelefon, a Nokia új zászlóshajója, amely a Microsoft alkalmazások és a Lumia készülékek legkiemelkedőbb tulajdonságait egyesíti, így a lehető legjobb videó- és képalkotási élményt nyújtja.
 • A Nokia Lumia 635 és Nokia Lumia 630 készülékek elérhető áron kínálnak kompromisszumok nélküli Windows Phone 8.1 élményt, valamint Microsoft és Lumia innovációkat.
 • A Nokia Lumia 630 okostelefon két változatban lesz kapható, az egyik a Lumia sorozat első, két SIM kártyás készüléke, amely olyan fejlődő piacokat céloz, mint Kína és India.
 • Az új készülékekkel a Bing Health and Fitness alkalmazásban mutatkozik be az innovatív energiahatékony mozgásérzékelést lehetővé tevő „SensorCore" technológia. A SensorCore SDK egyelőre kiválasztott partnerek számára érhető el.
 • Az Imaging SDK 1.2 BETA egy frissített Nokia Lumia SDK, amellyel képalkotó és közösségi alkalmazások következő generációjának fejlesztésére nyílik lehetőség.
 • A Windows Phone 8.1 operációs rendszer további egyedi Lumia funkciókkal a Lumia Cyan frissítéssel válik elérhetővé az összes Windows Phone 8 operációs rendszerű Lumia okostelefonra.
 • A Windows Phone 8.1 operációs rendszer számos izgalmas, új funkciót hoz, például az élő csempékről ránézésre több információt olvashatunk le, a Word Flow billentyűzettel még gyorsabbá válik a szövegbevitel, az Action Center pedig közelebb hozza a felhasználókhoz az általuk kedvelt tartalmakat.

 

„Ma három lenyűgöző, Windows Phone 8.1 operációs rendszerű okostelefont mutattunk be a felhasználóknak, amelyek a legjobb Lumia és Microsoft megoldásokkal rendelkeznek. A Microsoft új fejlesztéseivel, a Nokia továbbra is kompromisszumok nélküli képalkotást, kimagasló dizájnt és innovatív üzleti funkciókat kínál készülékeiben a felhasználók számára" – mondta Stephen Elop a Nokia Devices & Services üzletágának ügyvezető alelnöke. „Örömünkre szolgál, hogy a Windows Phone 8.1 operációs rendszer nagyszerű fejlesztései a Windows Phone 8 operációs rendszerű Lumia készülékekre is elérhetővé válnak."

Ezen a nyáron a Windows Phone 8 operációs rendszerű Lumia készülékekre elérhetővé válik a Windows Phone 8.1 platform és az exkluzív Lumia funkciók, amelyek vezeték nélküli frissítés formájában Lumia Cyan néven érkeznek. A Windows Phone 8.1 operációs rendszernek köszönhetően egy pillantással több információ lesz leolvasható a képernyőről az Élő csempéken keresztül, a fontos értesítések egy mozdulattal elérhetővé válnak az Action Center funkcióval, a World Flow segítségével pedig könnyebbé válik a kapcsolattartás és a szövegbevitel. Emellett kezdetben az Egyesült Államokban elérhető lesz a Cortana nevű személyes és proaktív, virtuális asszisztens is. Továbbá, a Windows Phone 8.1 üzleti funkciói biztosítják, hogy a Windows Phone 8 operációs rendszerű telefonok jobb üzleti készülékekké válhassanak.

 

A Windows Phone 8.1 vezeték nélküli frissítés tovább erősíti majd a Nokia képalkotásban betöltött vezető szerepét. A Camera Roll és a Creative Studio funkciói bővülnek, a megújult Nokia Storyteller alkalmazással pedig a felhasználók video-slideshow formájában oszthatják meg élményeiket a közösségi oldalakon.

A Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel a Nokia Lumia 930 okostelefon igazi csúcskészülék. Kiemelkedő jellemzői:

 • Pureview kamera ZEISS optikával 20 megapixeles érzékelővel, fejlett Rich Recording funkcióval, amely tökéletes videó és képalkotási élményt nyújt az új Living Images innovációnak köszönhetően.
 • Lenyűgöző dizájn egyesíti a fém eleganciáját az élénk polikarbonáttal, az 5'' méretű ClearBlack kijelzőn pedig még erős napfényben is élmény a Vyclone, a Netflix és Xbox Video alkalmazások használata.
 • Az erős, 2.2 gigahertzes, négymagos Snapdragon processzor segítségével a készülék még teljesebb élményt nyújt a felhasználók számára az alkalmazások, a játékok, az internet és az olyan integrált Microsoft szolgáltatások, mint például a OneDrive vagy a Microsoft Office használata esetén.

 

A Nokia Lumia 930 okostelefon várhatóan júniustól lesz kapható Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Indiában adók és illetékek nélküli 599 dolláros becsült kiskereskedelmi áron.

 

A Nokia Lumia 630 és a Nokia Lumia 635 okostelefonok kompromisszumok nélküli Windows Phone 8.1 élményt kínálnak megfizethető áron az alábbi tulajdonságok mellett:

 • A négymagos Snapdragon processzor gyorsabb közösségi élményt biztosít a World Flow funkcióval és az olyan közösségi alkalmazásokkal, mint például a WhatsApp és WeChat.
 • A készülékek egyedi, színes kialakítással, cserélhető hátlappal, 4,5" méretű ClearBlack kijelzővel rendelkeznek, amely garantált szórakozást biztosít például az Asphalt 8 és a Vimeo alkalmazásokkal.
 • A Lumia 630 okostelefon 3G-s, egy SIM kártyás, valamint – a Lumia családban elsőként – 3G-s, két SIM kártyás változatban lesz elérhető. Emellett Lumia 635 néven, kapható lesz 4G/LTE változatban is.
 • Az okostelefonok a felsőkategóriás Lumia eszközökhöz hasonló felhasználói élményt kínálnak, beleértve a Bing Health & Fitness alkalmazást SensorCore technológiával, a Microsoft Office, a Nokia Camera és a Nokia MixRadio* alkalmazásokat, valamint az ingyenes HERE helymeghatározó- és térképszolgáltatásokat, amelyekkel a felhasználó időt és pénzt takaríthat meg.

 

A Nokia Lumia 630 okostelefon várhatóan májustól lesz kapható Ázsiában, Indiában és a Közel-Keleten, Dél-Amerikában és Európában. A készülék egy SIM kártyás változatának becsült kiskereskedelmi ára adók és illetékek nélkül 159 dollár, míg a két SIM kártyás változat ára 169 dollár lesz. A Nokia Lumia 635 telefon széles körben, beleértve az Egyesült Államokat is, várhatóan júliustól lesz elérhető. Becsült kiskereskedelmi ára 189 dollár lesz adók és illetékek nélkül.

 

A Nokia Lumia egyszerűbbé teszi a fejlesztők számára, hogy a frissített Imaging SDK 1.2 Beta csomaggal képalkotó alkalmazások újabb generációját hozzák létre. A http://www.developer.nokia.com/imaging oldalon már elérhető a legújabb Imaging SDK, amely a képszerkesztési lehetőségek és filter effektek együttesét kínálja a Windows Phone 8.1 és Windows operáció rendszert futtató készülékekre. Továbbá, a Nokia bejelentette, hogy az új SensorCore SDK tesztelése kiválasztott partnerek segítségével zajlik a nyilvános változat kiadását megelőzően.


* A szolgáltatás elérhetősége országonként változó.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.