2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Nokia leszállította az egymilliomodik Nokia 5800 XpressMusic készüléket

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/22527"><img class="image thumbnail" src="/files/images/nokia1.thumbnail.JPG" border="0" width="67" height="100" /></a></span>A Nokia bejelentette, hogy leszállította az egymilliomodik Nokia 5800 XpressMusic készüléket, és ez a mérföldkő pedig egybeesik a telefon egyesült királysági árusításának kezdetével. A Nokia XpressMusic sorozat legújabb tagja, a Nokia 5800 XpressMusic a vállalat első, tömegpiacra szánt érintőképernyős készüléke.</p><p>

nokia1.thumbnailA Nokia bejelentette, hogy leszállította az egymilliomodik Nokia 5800 XpressMusic készüléket, és ez a mérföldkő pedig egybeesik a telefon egyesült királysági árusításának kezdetével. A Nokia XpressMusic sorozat legújabb tagja, a Nokia 5800 XpressMusic a vállalat első, tömegpiacra szánt érintőképernyős készüléke.

nokia1.thumbnailA Nokia bejelentette, hogy leszállította az egymilliomodik Nokia 5800 XpressMusic készüléket, és ez a mérföldkő pedig egybeesik a telefon egyesült királysági árusításának kezdetével. A Nokia XpressMusic sorozat legújabb tagja, a Nokia 5800 XpressMusic a vállalat első, tömegpiacra szánt érintőképernyős készüléke.

A 2008. októberi bevezetése óta a Nokia 5800 XpressMusic készülék értékesítése sikeresen indult számos piacon, mint például Hongkongban és Moszkvában, ahol a készüléket néhány óra leforgása alatt az utolsó darabig elkapkodták. 2009. január 23-án, amikor a Nokia 5800 XpressMusic hivatalos árusítása megkezdődött az Egyesült Királyságban, több mint 150 vásárló állt sorba a Nokia kiemelt londoni boltja előtt a Regent Streeten azért, hogy azok között lehessen, akik az elsők között magukénak tudhatják a készüléket.

„A Nokia 5800 XpressMusic készüléket nagyon pozitívan fogadták, és ez a mérföldkő csupán egy újabb bizonyítéka annak, hogy az emberek a világon mindenhol olyan telefont szeretnének, amely nem csak kitűnő zenei élményt nyújt, hanem mindeközben a legtöbbet hozza ki az érintőképernyő-technológiából" – mondta Jo Harlow, a Nokia alelnöke.

A Nokia 5800 XpressMusic teljes zenei élményt kínál, és felvonultat számos a zenéhez és szórakozáshoz elengedhetetlen összetevőt, mint például a grafikus hangszínszabályozót, az akár 6000 zeneszám tárolására alkalmas 8GB memóriát, minden főbb digitális zeneformátum támogatását és egy 3,5mm-es jack-dugót. A beépített surround hangzású sztereó hangszórók pedig az iparág legerőteljesebb hangélményét kínálják.

A mobiltelefonon lehetséges legjobb képernyőfelbontás érdekében, a 3,2" szélessávú kijelző a fotókat, videoklipeket és webes tartalmat élénk színekkel és tökéletesen tiszta képekkel kelti életre. 16:9-es képaránnyal és percenként 30 képkockás lejátszással és felvétellel, a készülék ideális VGA minőségű videofelvételhez és -lejátszáshoz. A Nokia 5800 XpressMusic felvonultat továbbá egy 3,2 megapixeles, Carl Zeiss lencsével ellátott kamerát, és – csupán egyetlen érintéssel – a képeket vagy videókat megoszthatjuk kedvenc online közösségünkben, például a Share on Ovin, a Flickr-en vagy a Facebookon.

http://www.nokia.hu/5800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.