Sixt autókölcsönző izgatottan várja a 2012-es évet, amikor is fennállásának 100. születésnapját ünnepli.

Sixt autókölcsönző izgatottan várja a 2012-es évet, amikor is fennállásának 100. születésnapját ünnepli. A Sixt autói már évtizedek óta részt vesznek a „Mille Miglia" elnevezésű, legendás országúti autóversenyen. A vállalat az idei évben is nagy örömmel vesz részt a világ egyik legtekintélyesebb, klasszikus országúti autóversenyén, az esemény egyik főszponzoraként és kizárólagos autókölcsönző partnereként. A május 11. és 15. között Brescia-Róma-Brescia szakaszon megrendezésre kerülő, 1600 kilométeres autóversenyen a Sixt a legmodernebb autóparkot biztosítja a résztvevők számára, beleértve a kísérőautókat és az újságírókat szállító autókat is.

A hagyományoknak megfelelően a Sixt klasszikus autóflottáját is felvonultatja ezen a kivételes eseményen. A tulajdonos Erich és Alexander Sixt egy-egy 1955-ben gyártott Mercedes Benz Gullwings-et vezet, Regine Sixt egy 1937-ből származó BMW 328-as kormánykereke mögött foglal helyet. Konstantin Sixt pedig egy 1955-ös Porsche Speedster-rel vesz részt a versenyen.

A Sixt a BMW-vel együttműködésben egy MINI típusú autót ajánlott fel jótékony célú tombolasorsolásra. A BMW egy MINI Cooper Clubman Hampton-t adományoz „a MINI for the Minis" mottóval, utalva ezzel a rászoruló gyermekek támogatására. A tombolából befolyt összeget Regina Sixt Gyermeksegítő Alapítványán keresztül egy szicíliai gyermekotthon építésére fordítják majd.

"A híres 1000 mérföldes országúti autóverseny állandó része a vállalat nyári programjának. Büszke vagyok arra, hogy a Sixt logója díszíti végig a versenyszakaszt" – mondta Regine Sixt, a Sixt AG tulajdonosa.

 „Nagy öröm számunkra, hogy vállalatunk a világ egyik leghíresebb és legnívósabb autóversenyének kiemelt támogatója és partnere lehet. Ügyfeleink és az autók szerelmesei most még közelebbről tapasztalhatják meg a Sixt által képviselt magas színvonalú szolgáltatásokat"- mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük