Éncégem néven a T-Mobile egy új üzleti díjcsomag csoporttal jelent meg május elején a kis- és közepes üzleti szegmens számára.

Éncégem néven a T-Mobile egy új üzleti díjcsomag csoporttal jelent meg május elején a kis- és közepes üzleti szegmens számára.

A díjcsomag a sokszínű üzleti ügyfelek eltérő igényeihez kialakított, rugalmas, három alapcsomagból álló konstrukció, amelyek havidíja a szabadon választható mobilinternet adatforgalmi opciótól és a választható kiegészítő szolgáltatásoktól függ.  

A csomagok havi díja – díjcsomagtól függően- igény szerinti arányban használható fel beszélgetésekre és internetezésre. A május végéig futó kampány alatt egyes díjcsomagok mellé, kisvállalkozói megállapodás és a díjcsomag használatára vállalt 2 éves hűségnyilatkozat aláírása mellett 0 ft-ért BlackBerry készülék és szolgáltatás is vásárolható, amelyen keresztül valóban megtapasztalhatják az előfizetők a „mobilizált" iroda kínálta szabadságot.

A lehető legnagyobb mobilitást pedig egy kiegészítő Tandem kártya biztosítja, amely a Tandem szolgáltatással akár egy időben nyújt internet-hozzáférést okostelefonon és notebookon egyaránt, anélkül, hogy cserélni kellene a készülékek között a SIM-kártyát. A kiegészítő szolgáltatások közül kiemelendő a Telemátrix Magánszámla opció, amely lehetőséget ad a céges és magánhívások elkülönítésére a használat és a számlázás során is.

 www.t-mobile.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük