2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Sound az egész Balatoné

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51765"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image16_6.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A Heineken Balaton Sound zárónapján soha nem látott tömeg mozgott egy ütemre a nagyszínpad előtt, ahol David Guetta, lassan már a Sound rezidens Dj-jeként, tolta a house-t. Telthouse volt vasárnap, így a négy nap alatt 101500 látogatót számlált a fesztivál.

image16 6.thumbnailA Heineken Balaton Sound zárónapján soha nem látott tömeg mozgott egy ütemre a nagyszínpad előtt, ahol David Guetta, lassan már a Sound rezidens Dj-jeként, tolta a house-t. Telthouse volt vasárnap, így a négy nap alatt 101500 látogatót számlált a fesztivál.

image16 6.thumbnailA Heineken Balaton Sound zárónapján soha nem látott tömeg mozgott egy ütemre a nagyszínpad előtt, ahol David Guetta, lassan már a Sound rezidens Dj-jeként, tolta a house-t. Telthouse volt vasárnap, így a négy nap alatt 101500 látogatót számlált a fesztivál.

Zamárdit már jelentős fesztiválvárosként rajzolta fel a hazai bulitérképre a Heineken Balaton Sound, mely eddigi léte során soha ekkora tömeget nem vonzott, mint idén.  De mint azt korábban Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere is elmondta, a Balaton Sound nem csak Zamárdié, hanem az egész Balatoné. Jöttek is szép számmal a magyar tengerhez, megtelt a déli part, de a szemben lévő szállások is foglaltak lettek. Esténként azonban Zamárdi lett a buli fővárosa, s a négy nap alatt százezres tömeg fordult meg a helyi szabadstrandon. „A Heineken Balaton Sound ma már jóval több, mint egy a sok fesztivál közül. Öt év alatt Magyarország egyik legnagyobb vonzerővel bíró turisztikai eseményévé nőtte ki magát. Bár a Balaton önmagában is egyre vonzóbb célpont, nincs még egy olyan Balaton-parti esemény, amely idejére nemcsak a környező településeken, de az északi parton is megtelnek a szállások." – büszkélkedett Lobenwein Norbert főszervező, hozzátéve, hogy bizonyára ennek is köszönhető, hogy a Magyar Turizmus ZRt vezérigazgatója fővédnökként állt a rendezvény mellé és Molnár Ágnes államtitkár mellett Bókai István, Balatonfüred polgármestere, a Balaton Fejlesztési Tamács elnöke is meglátogatta a fesztivált.

A sztárok is nagyon megkedvelték a Soundot. Guetta, aki lassan állandó vendége a Soundnak ismét nagyon feldobva jött le a színpadról, ami előtt 15-20 ezres tömeg pörgött a koncertje alatt. A Sound sztárvendégei közül többen vetették be magukat a Balaton-parti éjszakába, sőt volt olya Dj is, aki több nappal meghosszabbította az ittlétét. „Úgy tűnik, igaz a híresztelés, amely szerint a magyar közönség az átlagosnál nagyobb élménnyel ajándékozza meg a fellépőket. Guetta a koncertjét követően negyed órán át telefonált világsztár partnereivel, velük osztotta meg a számára is kimagaslónak számító sikert." – tudtuk meg Fülöp Zoltántól, a Balaton Sound egyik házigazdájától.

A kiadható bérletek már az első napon elfogytak, a csúcsot pedig ezúttal is David Guetta fellépése hozta, ezen a napon ugyanis ismét kikerült a teltház felirat a fesztivál bejáratára.

A nagy tömeg és a kánikula dacára békésen, nyugodtan telt el a hétvége. A Balaton Sound főorvosa elmondta, a hőségriadó ellenére nem volt több dolguk, mint az előző években, viszont kiemelte, hogy míg korábban volt néhány fiatal, akik a fesztiválon kellemetlen élmény kíséretében találkoztak az alkohollal, idén a 18. életév betöltését igazoló „Új Széchenyi Terv" feliratú karszalaggal ez a probléma megoldódott.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.