2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Tchibo a LEWIS PR-t választotta

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/21868"><img class="image thumbnail" src="/files/images/tchibo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="59" /></a></span>  <p>A LEWIS PR ajánlata bizonyult a legjobbnak, így januártól a brit központú nemzetközi pr ügynökség budapesti irodája látja el a Tchibo magyarországi kommunikációs feladatait. </p><p>

tchibo.thumbnail 

A LEWIS PR ajánlata bizonyult a legjobbnak, így januártól a brit központú nemzetközi pr ügynökség budapesti irodája látja el a Tchibo magyarországi kommunikációs feladatait.

tchibo.thumbnail 

A LEWIS PR ajánlata bizonyult a legjobbnak, így januártól a brit központú nemzetközi pr ügynökség budapesti irodája látja el a Tchibo magyarországi kommunikációs feladatait.

Az őrölt-pörkölt kávépiac egyik vezető forgalmazója meghívásos tenderen válaszotta ki a kommunikációs feladatokat ellátó új ügynökségét, a LEWIS PR-t. A meghívót korábbi referenciák alapján küldte ki a Tchibo a pr-ügynökségeknek. A 2008. novemberében lezajlott tenderen végül három pr-cég kapott lehetőséget a prezentációra.

Szijjártó Ágnes, a Tchibo magyarországi kommunikációs munkatársa hangsúlyozta: „ A LEWIS tanácsadói nem csak a hozzáértésükkel győztek meg bennünket, hanem azzal is, hogy megbízható, kreatív és kellemes emberek."

A Lewis elsősorban a Tchibo hatvanadik születésnapjához kapcsolódó imázskampányra koncentrál, ugyanakkor kiemelt szerepet kap a három magyarországi Tchibo-üzlet kereskedelmi akcióival kapcsolatos pr-munka is.

A Tchibo korábban házon belül illetve projekt alapon a Double Decker és a Premier Kommunikációs iroda segítségével oldotta meg a kommunikációs feladatok ellátását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.