2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A teremtés koronája

2 perc olvasás

koronacirus foto

– Miért takarod el az arcod? És miért nem jössz közelebb?

– Mert félek tőled.

– Ugyan már! Olyan félelmetesek vagyunk?

– Igen. Ezért gyűlöl benneteket az egész civilizált világ. Megzavartátok eddigi békés életünket. Emberek tízezrei halnak meg naponta miattatok. Miért támadtatok rá az emberiségre?

– Mi nem támadtunk senkire. Évszázadokon át vidáman éltünk Vuhanban, nem volt senkivel semmi gondunk. Ti hurcoltatok el szülőföldünkről, szétszórtatok bennünket a Földön utazgatási mámiátokkal, tömeges rendezvényeitekkel, Nekünk kellett elhagyni otthonunkat, szeretteinket, kitelepítettetek bennünket repülőgépekkel, hajókkal idegen országokba. Persze hogy alkalmazkodni kellett a megváltozott klímához, körülményekhez. Élelemre volt szükségünk és ezt csak tőletek kaphattuk meg.

– De mégis csak a mi országainkban kellett rendkívüli állapotot bevezetnünk. Működőképes szervezeteinket, törvényes rendünket tettétek tönkre. Felforgattátok államaink demokratikus rendszerét.

– Hát ami a demokráciát illeti, lenne mit tanulni tőlünk, Mi vagyunk az igazi demokraták. A vírus társadalomban nincsenek polgárháborúk, válságok, terrorizmus, még BTK sincs, mert nincs bűnözés. Békés nép vagyunk. Nálunk minden vírus egyenlő. Nincsenek gazdagok és szegények, jók és rosszak, okosak és buták. Ti támadtatok meg bennünket a Pfizer-BioNtech vakcinával. Tudjátok mi ez? Népirtás!

– De hát ti vírusok vagytok! Csak nem akarod összehasonlítani az embereket a vírusokkal?

– Már miért ne? Mi ugyanolyan lények vagyunk, mint bármelyik más faj. Nem tehetünk róla, hogy vírusnak születtünk. Te sem tehetsz arról, hogy embernek születtél.

– Arról senki sem tehet, minek születik. Sok millió faj él a Föld9n, de mégis az ember a teremtés koronája.

– Ebben is tévedsz. Amint a nevünk is mutatja, mi vagyunk a teremtés koronái. Különben miért adtátok volna nekünk a koronavírus nevet?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.