Döcögősen indul a tavasz, ennek ellenére a Tesco áruházakban 2013. március 21-ig akciósan megvásárolható minden olyan eszköz, melynek segítségével a téli álomból újjáélednek a kertek.

 

Döcögősen indul a tavasz, ennek ellenére a Tesco áruházakban 2013. március 21-ig akciósan megvásárolható minden olyan eszköz, melynek segítségével a téli álomból újjáélednek a kertek.

 

A Tesco soha nem látott áruválasztékkal várja mindazokat, akik dacolnak a változékony időjárással, és rendületlenül készülnek a tavaszi kertészkedésre. Az akciós kínálatban zöldség- és virágvetőmagok már 29 Ft/csomag ártól kaphatóak, fűmagkeveréket 998 Ft/kg ártól vásárolhatunk, míg az általános tápoldatok 20% kedvezménnyel kaphatók március 21-ig.

A kerti munkálatokhoz most minden kellék csökkentett áron érhető el: cserepek, virágládák, alátétek és ágyásszegélyek ugyanúgy megtalálhatóak a választékban, mint a metszőollók, ágvágók, sövényvágók, vagy a kapák, ásók, gereblyék.

A kerti gépek széles választékát – többek között – egyik nagy hazai beszállítónk, az MTD Hungária Kft. biztosítja. Az MTD immáron 16 éve megbízható partnere az áruházláncnak, a jelenlegi akcióban olyan termékei találhatóak meg, mint az elektromos fűnyírók (11.111 Ft-tól), a benzinmotoros fűnyírók (32.990 Ft-tól), fűkaszák, gyeplazítók.

„A folyamatos fejlődés eredményeképpen az MTD által gyártott termékek hatékonyan szolgálják a hazai fogyasztók kertészeti tevékenységét. A kertápoló eszközök fogyasztókhoz történő eljuttatásában nagy szerep hárul a több mint 100 Tesco áruházra, ahol termékeink folyamatosan elérhetőek. Az MTD által beszállított termékek döntő része a magyarországi gyárban, egy Veszprém megyei településen, Nemesvámoson készül, ahol az alkalmazottak száma csúcsidőszakban meghaladja a 800 főt is" – mondta Hodács László, az MTD Hungária Kft. ügyvezetője.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük