A UNIT4 bejelentette, hogy elérhetővé vált a Coda Cloud Rebel, a Coda termékportfolióját kiegészítő, best-of-class pénzügyi szoftver-elérési opció, amely olcsó, hosztolt felhasználási lehetőséget biztosít.

 

A UNIT4 bejelentette, hogy elérhetővé vált a Coda Cloud Rebel, a Coda termékportfolióját kiegészítő, best-of-class pénzügyi szoftver-elérési opció, amely olcsó, hosztolt felhasználási lehetőséget biztosít.

Azon pénzügyi- és vállalatvezetők számára nyújt megoldást, akik teljes szabadságot szeretnének élvezni az igényeiknek megfelelő speciális megoldások kiválasztásában és ezek felhasználási módjában (szoftver telepítése az adott vállalat telephelyén, szoftver használata cloud alapokon, vagy e kettő ötvözésével: szoftver használata „hibrid" jelleggel).

A Coda Cloud Rebel a UNIT4 népszerű Coda Financials termékéhez kapcsolódik, amelyet jelenleg több mint 2900 vállalat használ világszerte és amelyet a világ pénzügyi vezetői több mint 30 éve a piac legátfogóbb és legegyüttműködőbb pénzügyi szoftvermegoldásának tartanak.

Az új cloud felhasználási opciót Bostonban mutatták be először a világ vezető technológiai elemzői előtt, mint a UNIT4 új, „Independece Stratégiájának" egyik elemét, amely újabb alacsony költségű, változáskövető megoldásokat kínál a folyamatos változásban élő vállalatok (Businesses Living in Change – BLINCTM) számára. A Coda Financials közismerten kiválóan képes együttműködni más üzleti szoftverekkel, amely lehetővé teszi a függetlenségre törekvő felhasználók számára, hogy saját egyedi igényeiknek megfelelően válasszák ki és integrálják megoldásaikat. Ideális választás azon vállalatok számára, amelyek vállalategyesülések, felvásárlások, új pénzügyi szabályozások bevezetése, vagy átszervezések előtt állnak.

„A nagy ERP szállítók továbbra is hibát követnek el azzal, hogy ügyfeleiket saját technológiájuk alkalmazására kényszerítik, megkötve ezzel a kezüket" – mondta Steve Pugh, a UNIT4 CODA U.S. elnöke. „A Coda Cloud Rebel függetlenséget és szabadságot biztosít a vállalatoknak a számukra leghatékonyabb technológia kiválasztásában és alkalmazásában. Kihasználja a Coda LINK architektúrájának előnyeit, amelynek révén újabb üzleti rendszerek is bekapcsolhatók a vállalati működésbe, illetve a meglévők módosíthatók, anélkül, hogy csökkenne az ellenőrizhetőség vagy nőne a törvényi megfelelés hiányosságainak kockázata. A Coda Cloud Rebel-el dupla előnyt kínálunk a pénzügyi vezetők számára: a szükségtelen hardware/technológiai költségek felszámolását és egy biztonságos hosting környezetet. Egyre több vállalatvezető ért egyet azzal a véleménnyel, hogy a vállalati adatokat kényelmesebb a saját fizikai eszközökön kívül tárolni. Magasfokú biztonságot nyújtó adatközpontjaink, redundáns és privát cloud környezeteink nagyszerű eszközök a hatékonyság növeléséhez, a bevezetési folyamatok felgyorsításához, a korlátlan adathozzáférés biztosításához, illetve a változáskövetés támogatásához."

A Coda Cloud Rebel biztonságos működést és választási lehetőségeket kínál

A Coda Cloud Rebel számos hosztolt számítástechnika modellben és környezetben alkalmazható:

  • Virtual-Machine (VM) környezet: A Coda Cloud Rebel többféle hardware-telepítési lehetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kívánság szerint szabadon váltsanak a cloud-alapú és a helyi informatikai környezetek között, az alábbi variációk szerint:
  • o Belső Privát Cloud rendszer (a vállalatok a saját hardware-üket optimalizálják)
  • o Külső Privát Hibrid Cloud rendszer (a vállalatok külső hardware opciók előnyeit élvezik)
  • o Hibrid rendszer (a fentiek bármilyen kombinációja)
  • Privát Cloud Környezet: A Coda Cloud Rebel hosztolását a UNIT4 Hybrid Computing Központja kezeli, amely a Coda Financials ügyfelei számára csupán egyetlen kapcsolati pontot igényel, biztosítja a szükséges szerződési feltételeket és szolgáltatás szinteket, egy központosított rendelkezési/jelentéskészítési központot, felhasználói IT támogatást és egy telefonos/email-es , illetve önkiszolgáló portál támogatást. A vállalati adatok kezelése/hosztolása céljából 2 féle hibrid privát cloud opció érhető el:

                       UNIT4 Hybrid Computing Központ

                       Iparág-specifikus hosting központok.

A szoftverek hosztolása a Telecity adatközpontjaiban történik, amely Európa vezető adatközpont kezelője. Minden adatközpont és IT szolgáltatási tevékenység ISO-27001 minősítéssel rendelkezik.

  • Redundáns WEB Gerinchálózat és Adattároló Komponens: Ez a hatékony rendszervédelmi megoldás a UNIT4 Hybrid Computing Központjának legelőnyösebb szolgáltatásait ötvözi a Telecity gerinchálózatával. E műveletek magas szintű hozzáférhetősége teszi lehetővé azt is, hogy a rendszert abban a pillanatban lekapcsolják, amint probléma adódik. A száloptikás vezetékek egy addicionális monitoring réteget biztosítanak, amely azonnali kombinált hibaelhárítást és adatvisszanyerést tesz lehetővé.

„Az új technológiák összes előnyét kínáljuk a pénzügyi vezetők számára egy olyan pénzügyi szoftverplatformon, amely három évtizede töretlenül szolgálja a vállalatokat anélkül, hogy a folyamatokat befolyásoló változó körélmények valaha is zavart okoztak volna a működésében" – mondta Pugh. „A szoftverhasználóknak nem kell kompromisszumokat kötniük. Amint kicsit jobban megismerik a nagy ERP vállalatok gyakran zavaros és korlátozott mozgásteret biztosító kínálatát, inkább csatlakoznak azon vállalatok ezreihez, amelyek már felismerték a közös pontokat saját üzleti elvárásaik és a UNIT4 által biztosított megoldások között."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük