2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A védelmi módszerek integrálásával a kényes információk zökkenőmentesen és biztonságosan kezelhetők

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/34512"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/crypto.thumbnail.gif" border="0" width="100" height="100" /></a></span> <p>A Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) bejelentette, hogy a Symantec Data Loss Prevention 10 a kényes tartalom titkosításával és a vállalati jogkezelés (ERM) hozzáadásával segíti adataik jobb védelmében a cégeket. A Symantec Data Loss Prevention 10 új, nyílt, a GigaTrust, a Liquid Machines, az Oracle és a PGP Corporation élvonalbeli megoldásaival zökkenőmentesen integrálódó, helyrehozó platform.</p><p>

 crypto.thumbnail

A Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) bejelentette, hogy a Symantec Data Loss Prevention 10 a kényes tartalom titkosításával és a vállalati jogkezelés (ERM) hozzáadásával segíti adataik jobb védelmében a cégeket. A Symantec Data Loss Prevention 10 új, nyílt, a GigaTrust, a Liquid Machines, az Oracle és a PGP Corporation élvonalbeli megoldásaival zökkenőmentesen integrálódó, helyrehozó platform.

 crypto.thumbnail

A Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) bejelentette, hogy a Symantec Data Loss Prevention 10 a kényes tartalom titkosításával és a vállalati jogkezelés (ERM) hozzáadásával segíti adataik jobb védelmében a cégeket. A Symantec Data Loss Prevention 10 új, nyílt, a GigaTrust, a Liquid Machines, az Oracle és a PGP Corporation élvonalbeli megoldásaival zökkenőmentesen integrálódó, helyrehozó platform.

A vállalatok számára létfontosságú, hogy felelősségteljesen kezeljék az adatokat, megakadályozzák az adatvesztést és minél egyszerűbb megoldást találjanak arra, hogy a – sok esetben szigorú – törvényi elvárásoknak megfelelően kezeljék azokat. Az adatvesztés kockázatát lényegesen csökkentő alkalmazások egyre jobban elterjedtek, hiszen elszaporodtak a veszélyek is.  A kényes információ védelme során  a Symantec Data Loss Prevention (DLP) 10 gondosan ügyel a tartalomra, és egyszerűbbé teszi a cégek számára a titkosítás és az ERM használatát.

A szervezetek rugalmasan válogathatnak a kényes adatok biztonságos kezelésének módjai között. A Symantec Data Loss Prevention 10 lehetővé teszi azt is, hogy a szervezetek a kényes adatok védelmének erősítésére tovább használják korábbi beruházásaikat: a PGP titkosító platformját, az Oracle információs jogkezelőjét és a Microsoft aktív címtár jogkezelő szolgáltatását (RMS).

„Bár egyesek rivális módszereknek tekintették a DLP-t és az ERM-et, ma már egymást kiegészítő, és összetalálkozó módszereknek számítanak" – hangsúlyozta Jon Oltsik, az Enterprise Security Group főelemzője. „A DLP és az ERM kombinációja jobb betekintést enged az adatvagyonba, az adatmozgásba és a felhasználók magatartásába, ezzel csökken az adatvesztés veszélye, és könnyebbé válik a megfelelőségi követelmények betartása."

„A Symantec Data Loss Prevention v10-be integrálva a GigaTrust továbbra is kizárólagosan bővíti ki a Windows Server 2008 Microsoft Active Directory Rights Management Services-t (RMS)" – tette hozzá Darryl Worsham, a GigaTrust üzleti fejlesztéseit felügyelő alelnöke. „Izgatottak vagyunk emiatt a partneri kapcsolat miatt, mivel elősegíti, hogy a cégek jobban óvhassák az infrastruktúrájukban nyugalomban, úton vagy használatban levő kényes információt, és azt biztonságosan, az információt teljes életciklusa során folyamatosan védve oszthassák meg."

„A Liquid Machines lehetővé teszi, hogy a Symantec ügyfelei önműködően védjék érzékeny adataikat a Microsoft Active Directory Rights Management Services-zel (ADRMS) és a Liquid Machines-zel" – mondta Ed Gaudet, a Liquid Machines, Inc. vállalati fejlesztési és marketing alelnöke. „Közös vevőink többrétegű, az információt élettartama során folyamatosan megóvó védelmet igényelnek. A Liquid Machines és a Symantec DLP zökkenéstelenül integrált védelmi megoldást ad, amely számos vállalati és a szabályzóknak megfelelő szituációt tesz lehetővé az üzemeltetési költségek csökkentése mellett.

„Az Oracle elkötelezett vevői bizalmas adatainak védelmében" – mondta Ryan Carroll, az Oracle IRM fejlesztéseit felügyelő alelnöke. „Az információs jogkezelő megoldások terén a szakma vezetőivel, így a Symantec-kel való együttműködésünk következtében ki tudjuk terjeszteni ezt a védelmet, több opciót és védelmi réteget tudunk hozzáadni, és csökkenteni tudjuk az adatsértés kockázatát a bonyolult számítástechnikai környezetet működtető nagy nemzetközi cégeknél."

„A titkos fogyasztói adatok és a szellemi tulajdon csak egy billentyűleütésnyire van attól, hogy rossz kezekbe kerüljön. Ma minden szervezet veszélyben van. Az integrált adatvédelmi megoldások – mint például a Symantec-é vagy a PGP Corporationé – segíthetnek" – mondta Tim Matthews, a PGP Corporation termékmenedzselési főigazgatója. „A PGP Corporation titkosítási megoldásai és a Symantec DLP kombinációja lehetővé teszi, hogy a vevők az akár nyugalomban levő, akár éppen használt vagy mozgatott adataikat megkeressék és védjék."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.