A múlt héten tartott Light + Building 2012 (Hall 4.1, Stand C26) kiállítás és vásár keretében a Verbatim bemutatta a világ első szín- és fényerőszabályozható OLED modul megoldását, amely 2000 cd/m² fénysűrűségű. A cég legújabb VELVE OLED modulja akár kétszer erősebb fényt tud kibocsátani, mint a korábbi eszközök.

 

A múlt héten tartott Light + Building 2012 (Hall 4.1, Stand C26) kiállítás és vásár keretében a Verbatim bemutatta a világ első szín- és fényerőszabályozható OLED modul megoldását, amely 2000 cd/m² fénysűrűségű. A cég legújabb VELVE OLED modulja akár kétszer erősebb fényt tud kibocsátani, mint a korábbi eszközök.

 

 Az új OLED világítási technológiával az építészek és a belsőépítészek anélkül tudnak egyedi atmoszférát teremteni, hogy vakítóan sugárzó központi hő- és fényforrást alkalmaznának. A kiállításon a Verbatim bemutatta, hogy a legújabb VELVE OLED modul hogyan alkalmazható dinamikus falfelületek megvilágítására. A VELVE OLED-ek tökéletesen megfelelnek kreatív megvilágításra, színpadvilágításhoz és kiegészítő, harmonizáló finom-fény kimeneti fényforrásként. Szórakozóhelyek, diszkók és bárok hangulatvilágításához is használhatóak köszönhetően annak, hogy a szín- és fénybeállításokat minden panelnél külön-külön változtathatjuk.

 

 A Verbatim a kiállítás keretében bemutatta új kompakt, azonnal alkalmazható eszközeit és megoldásait, amelyek mellett a vállalat képes akár egyedi igények szerinti OLED panelméretek gyártására is. A jelenleg azonnal hozzáférhető két panel-típusméret a 131mm x 44mm-es és a 65mm x 72mm-es változat, az eredeti méret negyede. Mindkét típus mindösszesen 5mm vastag. Az új OLED modulok mérete kisebb, illetve vékonyabbak és könnyebbek, mivel a hozzájuk tartozó nyomtatott áramköröket nem az eddig megszokott hátulsó panelillesztéssel látták el, azok egy külön vezérlőegységben találhatóak, amelyet egy vezeték köt össze a panellal.

 

 A színszabályozható VELVE OLED modulok legújabb sorozata ideális hangulatvilágításhoz, ugyanis minden panel képes a piros, a zöld és a kék (RGB) színek, valamint azok különböző keverékeinek 2000 candela/négyzetméteres kibocsátására 3000K-s színhőmérsékleten.

 

Mindazok, akik ellátogatnak a Verbatim standjához megtekinthetik a cég kategóriavezető, nagyteljesítményű halogén-helyettesítő LED-spotlámpa megoldásait is. A Verbatim szabályozható fényerejű PAR16 GU10 és MR16 GU5.3 lámpái ideálisak hangsúlyos terek kiemelésére vagy  éppen különböző hátterek finom megvilágítására boltokban, múzeumokban, éttermekben és hotelekben, de használhatjuk otthoni terek hangulatvilágításához is. A 6,5 W-os és 9 W-os besorolással kapható PAR16 GU10 95-ös színhűség indexszel (CRI) rendelkezik és 2700K-s, meleg fényhőmérsékletet biztosít. A kiállításon szintén bemutatták az új AR111, ami 850 lumenes fényt képes kibocsátani és rövidített kialakításának köszönhetően a retrofit viszonteladói környezetben is remekül alkalmazható.

 

"Habár a Verbatim az adattárolás területén elismert piaci úttörőnek számít, a márka a világítástechnológia területén is több mint fél évszázados múlttal rendelkezik. A Mitsubishi Chemical Corporation által nyújtott szakmai háttérnek köszönhetően a Verbatim LED-es és OLED termékportfólió mindig megbízható, kategóriavezető teljesítményt, kompatibilitást és minőséget nyújt." mondta el Jeanine Chrobak-Kando, a Verbatim LED EUMEA régiós üzletfejlesztési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük