2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ legősibb mestersége felsőfokon

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/43165"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_262.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="12" /></a></span> <p>A világ legősibb mestersége nem az, amire az olvasó most gondol. Az üzleti coach szakma első képviselője ugyanis az édenkerti kígyó volt, aki a döntő lökést megadta ahhoz, hogy az emberi lény eredményes üzleti döntéshozóvá váljon.</p><p>

  image1 262.thumbnail

A világ legősibb mestersége nem az, amire az olvasó most gondol. Az üzleti coach szakma első képviselője ugyanis az édenkerti kígyó volt, aki a döntő lökést megadta ahhoz, hogy az emberi lény eredményes üzleti döntéshozóvá váljon.

  image1 262.thumbnail

A világ legősibb mestersége nem az, amire az olvasó most gondol. Az üzleti coach szakma első képviselője ugyanis az édenkerti kígyó volt, aki a döntő lökést megadta ahhoz, hogy az emberi lény eredményes üzleti döntéshozóvá váljon.

 

A KÜRT Akadémia beváltotta a hozzá fűzött hallgatói és oktatói reményeket egyaránt: a hallgatók az egyéves folyamatos „szellemi élményfürdő", „intellektuális kalandtúra" során szerzett szemlélettel és gondolkodásmóddal felvértezve sikeresen közvetítik a legnagyobb üzleti gondolkodók üzeneteit. Az oktatók igen színvonalas, nyílt szellemű társasággal dolgozhattak mindvégig.

Ámbár, egyes értelmezések szerint az édenkerti kígyó valójában nem volt más, mint Lilith, Ádám első, még nem oldalbordából kreált felesége, és ez esetben a két mesterség mégiscsak egyidős lehet – mindenesetre sok szempontból valóban egy tőről fakad. Az üzleti coach sem maga élvezi munkája gyümölcsét, hanem valaki más sikerét segíti elő.

Az üzleti coach elsősorban abban segít kliensének, hogy az jobban értse saját gondolatait, és felvállalja azt, ami ő valójában. Ebben a coach is a szakértelmével segít, azzal, hogy jól ismeri a legnagyobb üzleti gondolkodók legújabb gondolatait, és képes azt a kliense aktuális kontextusába helyezni. Ez az üzleti coaching lényege, az édenkerti kígyó Eredendő Tanácsa óta.

A KÜRT Akadémián a hallgatók folyamatos szellemi izgalmáról Baracskai Zoltán, az ország egyik legtapasztaltabb üzleti coach-a, Mérő László, több gazdaságpszichológiai sikerkönyv szerzője és Síklaki István, a tévéből is jól ismert szociálpszichológiai szakértő gondoskodik. A képzés anyagát gyakorlati tapasztalataikra alapozzák. Sablon módszerek helyett szemléletet, gondolkodásmódot, attitűdöt tanítanak, amely folyamatosan friss tudással tölthető fel.

A korábbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy a KÜRT Akadémián kiképzett üzleti coach-ok sikerrel találják meg a helyüket és alkalmazzák tudásukat az üzleti életben. A KÜRT Akadémia üzleti coach hallgatói a korábbi években végzettek által alapított nyitott és pezsgő szakmai társasághoz csatlakozhatnak.

A KÜRT Akadémia Üzleti coach képzésének nyílt napján, 2010. szeptember 14-én 15:30-tól szeretettel várunk minden érdeklődőt, ahol ízelítő előadásokat hallgathatnak meg a KÜRT Akadémia tanáraitól, és megismerkedhetnek az üzleti coach képzés részleteivel.

A nyílt napra jelentkezni az info@kurtakademia.hu email-címen lehet, vagy a http://www.kurtakademia.hu/ honlapon.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.