HTC Wildfire SHTC Wildfire S

2011. május 30-tól kizárólag a Vodafone-nál lesz megvásárolható a HTC Wildfire S grafitszürke és lila színekben, míg június 6-tól négy héten keresztül szintén csak a Vodafone-nál érhető el a HTC legerősebb okostelefonja, a kétmagos processzorral és borotvaéles kijelzővel büszkélkedő HTC Sensation.

HTC Wildfire SHTC Wildfire S

2011. május 30-tól kizárólag a Vodafone-nál lesz megvásárolható a HTC Wildfire S grafitszürke és lila színekben, míg június 6-tól négy héten keresztül szintén csak a Vodafone-nál érhető el a HTC legerősebb okostelefonja, a kétmagos processzorral és borotvaéles kijelzővel büszkélkedő HTC Sensation.

Az újdonságok megjelenése kapcsán Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese elmondta: „Nem csak villámgyors mobilinternet-hálózatunkkal és díjnyertes ügyfélszolgálatunkkal szeretnénk meggyőzni az embereket arról, hogy amennyiben okostelefont választanak, a Vodafone ügyfeleként járnak a legjobban. Folyamatosan törekszünk arra, hogy készülékkínálatunk is a legvonzóbb legyen. Ezeknek a célkitűzéseknek megfelelően a HTC legújabb zászlóshajóját, a HTC Sensation-t mi vezetjük be a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a magyar piacra, és a HTC Wildfire S két színváltozata is csak nálunk érhető el."

HTC Sensation

 HTC SensationHTC SensationA ma elérhető legkiemelkedőbb teljesítménnyel és legnagyobb felbontású kijelzővel érkező készülék minden téren a lehető legjobbat nyújtja a felhasználóknak. A 4,3 hüvelykes okostelefon képernyőjének felbontása 960×540 képpont, míg erejéről az 1,2 gigahertzes, kétmagos Qualcomm® SnapdragonTM processzor gondoskodik, lenyűgöző grafikai képességeket és minden korábbinál gyorsabb működést garantálva ezzel. A minőségérzetet fokozza az egyetlen alumíniumtömbből megformált készülékház, illetve az érintőképernyő speciális védőrétege.

 8 GB-os memóriakártyával rendelkező készülék Smart 700 tarifával mindössze 7 990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 2 250 Ft-os törlesztőrészlettel is megvásárolható a Vodafone Magyarországnál.

 A HTC Sensation prémium kialakítását tökéletesen kiegészíti a legújabb HTC Sense kezelőfelület, amely számos új funkcióval és fejlesztéssel segíti a felhasználókat az élvezetesebb és hatékonyabb telefonhasználatban. A lezárt kijelzőn megjelenő információk köre – például a közösségi hálózatok frissítései, az időjárási vagy tőzsdei információk ­- egyszerűen személyre szabhatók. Ráadásul ez egy saját kezdőképernyővé is válik egyben, amelynek segítségével a leggyakrabban használt funkciók ­- például a telefonhívás, e-mail küldés, vagy a fényképezés – a képernyőzár feloldása nélkül aktiválhatók.

 Az okostelefon 8 megapixeles kamerájával nem csak pazar képeket lehet készíteni, hanem az új quick snap funkciónak köszönhetően a felhasználók villámgyorsan megörökíthetik életük bármely pillanatát, így nem kell aggódniuk, hogy lemaradnak róla. A HTC Sensation-nel Full HD, 1920×1080 képpont (30 fps) felbontású, sztereo videofilmek is készíthetők. Az új videovágó segédeszközzel a filmek a kívánt méretre vághatók, így könnyebben megoszthatók az interneten.

 

HTC Wildfire S

 

A legújabb Android 2.3-as operációs rendszerrel érkező HTC Wildfire S – akárcsak elődje – megfizethető alternatívát jelent az okostelefon-használók számára, számos megoldást kínálva a kapcsolatépítésre és kapcsolattartásra. A 2 GB-os memóriakártyával rendelkező készülék kiemelt SURF tarifákkal, azaz pl. a Vodafone 200 Plus SURF tarifacsomaggal akár 10 990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 2 000 Ft-os törlesztőrészlettel is elérhető. A több ablakos internet böngésző segítségével villámgyorsan lehet netezni, és a képernyő automatikus átrendeződésének köszönhetően a szövegek is egyszerűen olvashatók. Egyetlen gombnyomással lehetséges a barátok bejelölése a fényképeken, még mielőtt azok felkerülnének a Facebookra. Természetesen az Android Market több százezer alkalmazása is letölthető a Wildfire S-re, sőt ezeket a felhasználók megoszthatják barátaikkal is.

 A HTC Wildfire S méreteinél fogva – 10,13 cm hosszú és 5,94 cm széles – a HTC egyik legkisebb készüléke; 3,2 hüvelykes HVGA felbontású (480×320) kijelzővel és 600MHz-es processzorral felszerelve érkezik. A fekete és fehér alapszínek mellett a Vodafone kínálatában gyönyörű lila, barack és grafit színben is választható, amelyek a tökéletesen személyre szabható kezdőképernyővel kiegészülve egyedi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek. A mobil 5 megapixeles autofókuszos kamerája és bővíthető microSD memóriája mellett számos hang- és videoformátumot is támogat.

 www.vodafone.hu/hamarosan

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük