2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Vodafone ügyfelei kedvezményes roaming díjak mellett idén nyáron beutazták a világot

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/42989"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_26.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span>A Vodafone, az előfizetői igényekhez való alkalmazkodás jegyében külön figyelmet fordít a roaming szolgáltatás folyamatos fejlesztésére. Ennek egyik fontos állomása a Passport Hetijegy szolgáltatás, ami eddig mintegy 25 000 felhasználó roaming költésének csökkentéséhez járult hozzá.</em></p><p>

images 26.thumbnailA Vodafone, az előfizetői igényekhez való alkalmazkodás jegyében külön figyelmet fordít a roaming szolgáltatás folyamatos fejlesztésére. Ennek egyik fontos állomása a Passport Hetijegy szolgáltatás, ami eddig mintegy 25 000 felhasználó roaming költésének csökkentéséhez járult hozzá.

images 26.thumbnailA Vodafone, az előfizetői igényekhez való alkalmazkodás jegyében külön figyelmet fordít a roaming szolgáltatás folyamatos fejlesztésére. Ennek egyik fontos állomása a Passport Hetijegy szolgáltatás, ami eddig mintegy 25 000 felhasználó roaming költésének csökkentéséhez járult hozzá.

A Vodafone ügyfelei részére a világ 195 országából 181-ben biztosítja mobil előfizetésük használatát külföldön is szem előtt tartva azt a felhasználói igényt, hogy előfizetői többet és kedvezőbb díjak mellett használhassák telefonjukat úgy, ahogyan azt belföldön is megszokhatták.

A legtöbb utazó idén nyáron is európai úti célt választott magának. Körükben nagy sikert aratott a külföldön is hazai percdíjakat biztosító Passport Hetijegy ajánlat. A 2010. június 15-én életre hívott szolgáltatás segítségével a Vodafone ügyfelei roppant kedvező áron – hazai percdíjakkal – hívhatják ismerőseiket és szeretteiket az Európai Unió területéről, Horvátországból, Törökországból, vagy Svájcból. A Passport Hetijegy szolgáltatásnak köszönhetően ugyanis minden kártyás és számlás előfizető hét napon át a megszokott magyarországi tarifákon telefonálhat külföldön 1 990 Ft aktiválási díj ellenében.

Napi 20-20 perc hívásindítást és -fogadást feltételezve az előfizetők az egy hét alatt körülbelül 20 ezer forintot takaríthattak meg a szabályozott uniós tarifákhoz képest. Ezzel az ajánlattal június óta eddig több mint 25 000 előfizető élt, akik ezáltal összesen több milliós megtakarítást tudtak felhalmozni.

Ez év nyarán egyébként csak Horvátországban több percet telefonáltak a vodafone-osok, mint az összes környező országban együttvéve. Horvátországot több éve az egyik legnépszerűbb nyaralási úti célként tartják nyilván, ahova a Vodafone nyári ajánlata kiemelkedő kedvezményt biztosított. Ennek köszönhetően magyar vodafone-os utazók 23-szor annyit telefonáltak a horvát tengerparton, mint a horvát utazók Magyarországon.

A Vodafone azokra is gondolt, akik élményeiket inkább közösségi oldalakon szeretnék megosztani a nagyvilággal, így az új adatroaming csomag, a MobilWeb Roaming 5 MB adatforgalmat kínál bruttó 1 290 Ft-os napidíjért, amely mintegy 100 mobilbarát honlap megtekintéséhez elegendő. 

A Vodafone Passport Hetijegyről és a Vodafone egyéb roaming szolgáltatásairól további információ a www.vodafone.hu/roaming oldalon található.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.