2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Díjnyertes hűtés Nyíregyházáról

4 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/42987"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Electrolux_FreshFrostFree_Multiflow1.thumbnail.jpg" border="0" width="71" height="100" /></a></span>  <p>Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel jutalmazták az Electrolux új, Multiflow rendszerű, alulfagyasztós hűtőszekrényeit, amelyekben minden eddiginél hosszabb ideig marad friss az élelmiszer. A díjnyertes termékcsalád a vállalat nyíregyházi hűtőszekrénygyárából kerül ki, és egyedülálló technológiája mellett rendkívül környezetbarát is.</p><p>

 

Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel jutalmazták az Electrolux új, Multiflow rendszerű, alulfagyasztós hűtőszekrényeit, amelyekben minden eddiginél hosszabb ideig marad friss az élelmiszer. A díjnyertes termékcsalád a vállalat nyíregyházi hűtőszekrénygyárából kerül ki, és egyedülálló technológiája mellett rendkívül környezetbarát is.

 

Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel jutalmazták az Electrolux új, Multiflow rendszerű, alulfagyasztós hűtőszekrényeit, amelyekben minden eddiginél hosszabb ideig marad friss az élelmiszer. A díjnyertes termékcsalád a vállalat nyíregyházi hűtőszekrénygyárából kerül ki, és egyedülálló technológiája mellett rendkívül környezetbarát is.

A Magyar Termék Nagydíj pályázat azokat a termékeket és szolgáltatásokat díjazza, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi elvárásoknak. A civil kezdeményezésű pályázat értelmében, a Magyar Termék Nagydíj emblémájával ellátott termékek és szolgáltatások kifejezik az előírt és önként vállalt gyártói, forgalmazói garanciákat a fogyasztók és a felhasználók előtt.

Idén tizenharmadik alkalommal díjazták a minőségtudatos szemléletet megtestesítő termékeket, szolgáltatásokat és előállítóikat, melyek közül az Electrolux új, Multiflow rendszerű kombinált hűtőszekrénycsaládja, a többlépcsős kiválasztási folyamatot követően, elnyerte a rangos elismerést.

A díjnyertes hűtők az Electrolux tavaly bevezetett FreshFrostFreeTM modellek továbbfejlesztett változatai. A FreshFrostFreeTM modellekben a hűtő- és fagyasztótér levegőkeringetése teljesen független egymástól. A fagyasztótérből nem áramlik át a száraz levegő a hűtőtérbe, ráadásul, a hűtőterében közel 98 százalékos a páratartalom, ezért az ételek akár egy hétig is megőrzik frissességüket, színüket, állagukat, vitamintartalmukat.

A termékdíjat elnyert, új Multiflow rendszerű FreshFrostFreeTM hűtők a pakolás szabadságát is megadják. Az egyedülálló rendszernek köszönhetően a hűtőtérben a hideg levegő egyenletesen kering, ezért minden polcon azonos a levegő hőmérséklete és páratartalma. A folyamatos levegőkeringetés miatt ráadásul, a nedvesség nem csapódik ki a hűtőtér hátsó falán, amely így száraz marad, ezért az ételek hosszabb ideig tárolhatók a hűtőben anélkül, hogy baktériumok telepednének meg rajtuk.

A hűtők további kiválóságát példázza, az alsó polc és a zöldségtároló rekesz között található NaturaFreshTM frissen tartó fiók, amelyben folyamatosan, alig 0°C fölött van a hőmérséklet. Ezért a benne tárolt ételek akár háromszor hosszabb ideig maradnak frissek, mint a hagyományos hűtőben. A beépített TasteGuardTM aktív szénszálas levegőszűrő pedig, a hűtőtéren belül, megakadályozza a szagok áramlását.

A Magyar Termék Nagydíj címet elnyert termékcsalád rendkívül környezetbarát is. A modellek A+ energiaosztályúak, így 20 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A energiaosztályú modellek. A hűtőtérben led világítás van, melynek energiafogyasztása lényegesen alacsonyabb, mint a halogén izzóé. S mivel a hűtőben tárolt élelmiszerek sokkal tovább maradnak frissek, kevesebb ételt kell kidobni, ezzel lényegesen csökkenthető a háztartási hulladék mennyisége is. A hűtőszekrény teljesen jegesedés-mentes, ezért a leolvasztásra sem kell időt és energiát fordítani.

Az Electrolux kombinált hűtőszekrények 90 százalékához hasonlóan, a díjnyertes termékcsalád is a vállalat nyíregyházi hűtőszekrénygyárából kerül ki. A gyár életében nem ez az első példa a rangos elismerése. Tavaly Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet kapott – az Electrolux és a Zanussi új kondenzátoros fagyasztóláda család mellett – a szintén Nyíregyházán gyártott, AEG-Electrolux A++ energiaosztályú, alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény is. Két évvel ezelőtt pedig, az alulfagyasztós kombihűtőszekrény-család Elismert Termék minősítő címet kapott, ami elismerő visszajelzése annak, hogy a vállalat folyamatosan színvonalas termékekkel látja el a fogyasztókat.

A díjnyertes, Multiflow rendszerű FreshFrostFreeTM hűtőgépcsalád modelljei közül az ENA 38933X típus kapható Magyarországon.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.