2022.július.03. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Vodafone ügyfélszolgálata második évfordulóját ünnepli Miskolcon

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51815"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image6_75.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="72" /></a></span><em>Két évvel ezelőtt kezdte meg működését Miskolcon a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központja. A Város és a Vodafone együttműködésének eredményeként ma már közel 300 magasan képzett munkatárs dolgozik azon, hogy a szolgáltató ügyfelei a legkiválóbb kiszolgálásban részesüljenek. </em>

image6 75.thumbnailKét évvel ezelőtt kezdte meg működését Miskolcon a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központja. A Város és a Vodafone együttműködésének eredményeként ma már közel 300 magasan képzett munkatárs dolgozik azon, hogy a szolgáltató ügyfelei a legkiválóbb kiszolgálásban részesüljenek.

image6 75.thumbnailKét évvel ezelőtt kezdte meg működését Miskolcon a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központja. A Város és a Vodafone együttműködésének eredményeként ma már közel 300 magasan képzett munkatárs dolgozik azon, hogy a szolgáltató ügyfelei a legkiválóbb kiszolgálásban részesüljenek.

 „Mára szinte az összes ügyfélkiszolgálásért felelős csoport megtalálható a miskolci központban. A dolgozók magasan képzettek, összesen több mint 11 ezer órányi oktatást követően kezdték meg munkájukat Magyarország legkiválóbb ügyfélszolgálatán. Minden egyes állásra több mint húszan jelentkeztek, így a Vodafone-nak alkalma volt kiválasztani a legjobbakat. A 28 éves átlagéletkorral bíró munkatársak az elmúlt két évben közel 1,6 millió beérkező hívás kezelése mellett 150 ezer számhordozási kérést is teljesítettek a miskolci központban, ezzel is erősítve a Vodafone előfizetők egyre népesebb táborát." – mondta el Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese.

 A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektettek a vezetők, valamint az ügyfélkiszolgálás támogatásában részt vevő specialisták kiválasztására és képzésére. Ennek a tudatos munkának köszönhetően mára közel 20 helyi vezetőt neveztek ki a központban, illetve az általános lakossági és nagyvállalati telefonos ügyfélszolgálati tevékenység mellett számos speciális csoport is megkezdte munkáját Miskolcon, ezzel is tovább erősítve az ügyfelek színvonalas kiszolgálását. Ilyen például a számhordozási, számlázási és technikai támogató csoport. Sokat segített ebben a Miskolci Egyetem közelsége is, hiszen a munkavállalók 50%-a rendelkezik diplomával.

 A dolgozók kiváló munkáját az eredmények is bizonyítják. 2010-ben elsőként a ClientFirst Consulting, a Humán Erőforrás Alapítvány és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola közös versenye, a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010" igazolta ezt, amelyen a Vodafone az ország legkiválóbb mobilkommunikációs ügyfélszolgálatának bizonyult. Ezt követően pedig a GfK Hungária Piackutató Intézet telefonos ügyfélszolgálatokat vizsgáló versenyében a Vodafone mindhárom kategóriában aranyérmet szerzett, ismét maga mögé utasítva ezzel valamennyi vetélytársát, kiérdemelve ezzel a „Best of Call Centers" díjat is.

 A kiemelkedő minőségű munka mellett a Vodafone nagy hangsúlyt fektet a város sport-, és társadalmi életének fejlesztésére is. Ennek példájaként az augusztus 4-14. között megrendezendő női ifjúsági kosárlabda Európa-bajnokság telekommunikációs partnereként nyújt majd segítséget a sikeres lebonyolításához.

 A Vodafone idén márciusban jelentette be hálózatának modernizációját, amelynek keretében 2012 közepére megvalósítja a hogy a lakosság 99%-a hozzáférhet majd a minden igényt kielégítő, villámgyors mobilinternethez. Miskolc iránti elkötelezettségüket az is mutatja, hogy a nyár szempontjából legfontosabb balatoni régió kiépítése után elsőként Miskolcon és a megye területén fejeződik be ez a munka. Ennek köszönhetően az itt lakók már augusztus végétől élvezhetik az első lépésben kétszeresére gyorsuló mobilnetet[1], a teljes EDGE, azaz ún. 2,5G lefedettséget, valamint a korábbinál is jobb minőségű hanghívásokat.

 


[1] A szélessávú mobilinternet elméleti maximális letöltési sebessége 14,4 Mbit/s-re nő 5,7 Mbit/s-os feltöltési sebesség mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.