2022.augusztus.15. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új információs platformot vezet be a TV2 a televíziós piacon

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51817"><img class="image image-preview" src="/files/images/pr_0.jpg" border="0" width="208" height="66" /></a></span>A TV2 kereskedelmi igazgatósága új platformot vezet be objektív mérőszámokkal, mellyel célja, hogy új megvilágításba helyezze a televíziós piacot. Ez a Television Value Indicators (TVI) platform, és azon belül elsőként a Demand-mutatók.

pr 0A TV2 kereskedelmi igazgatósága új platformot vezet be objektív mérőszámokkal, mellyel célja, hogy új megvilágításba helyezze a televíziós piacot. Ez a Television Value Indicators (TVI) platform, és azon belül elsőként a Demand-mutatók.

pr 0A TV2 kereskedelmi igazgatósága új platformot vezet be objektív mérőszámokkal, mellyel célja, hogy új megvilágításba helyezze a televíziós piacot. Ez a Television Value Indicators (TVI) platform, és azon belül elsőként a Demand-mutatók.

5-ből 3 márka hirdet a TV2-n.* Ez az adat is jól bizonyítja, hogy a TV2 az egyik legnépszerűbb televízió a hirdetők körében. A TVI platform adatai alapján azonban az is látható, hogy a televízióreklámok iránt általában nagy a kereslet  Ennek bizonyítékául mutatta be ma a sajtónak és ügyfeleinek a TV2 kereskedelmi igazgatója, Steve Varcoe legújabb marketingkommunikációs kampányukat, melynek alapját a Television Value Indicators elnevezésű információs platform adja, ahol a csatorna újfajta mérőszámokkal mutatja be a tévépiac kereskedelmi trendjeit, a tévékampányok intenzitását és azt, hogy mennyire bíznak a hirdetők a TV2-ben és a televíziós hirdetési formában.

 

A kampány bevezető szakaszában Steve Varcoe azt ígérte, hogy nem csak a TV2-t, de az egész televíziós piacot újradefiniálja – ennek egyik eszköze és első lépése a TVI, valamint a hozzá tartozó – egyelőre – három mérőszám, az úgynevezett Demand-mutatók: a Brand Count, GRP Count és Campaign Weight. A TVI adatai bárki számára elérhetők online. A platform értéke, hogy a tévékereskedelmi trendek heti szinten követhetők ezentúl.

 

A TV2 B2B kampányának stratégiai tervezésében a Mrs White Media Consulting, kreatív megvalósításában pedig a Korossy Branding & Design Consultancy segíti a csatornát.

 

Demand-mutatók:

 

Brand Count: Egy adott héten tévében hirdetett márkák száma AGB Nielsen / TV2 adatok alapján – heti frissítéssel.

 

GRP Count: A hirdetők által vásárolt kontaktusszámok heti szinten AGB Nielsen / TV2 adatok alapján – heti frissítéssel.

 

Campaign Weight: Az átlagos heti kampánysúlyok GRP alapon AGB Nielsen / TV2 adatok alapján – heti frissítéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.