2023.november.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Zebra ismét akvizícióval bővíti azonosítási és eszközkövetési megoldásait, megvette az MSSI-t

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3727"><img class="image thumbnail" src="/files/images/zebra.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span> <p>A Zebra Technologies felvásárolta az ultraszélessávú (UWB) megoldások vezető globális szállítóját, a Multispectral Solutionst (MSSI). Az MSSI az elsők között fejlesztette ki az UWB technológiák kereskedelmi alkalmazásait.</p><p> 

 zebra.thumbnail

A Zebra Technologies felvásárolta az ultraszélessávú (UWB) megoldások vezető globális szállítóját, a Multispectral Solutionst (MSSI). Az MSSI az elsők között fejlesztette ki az UWB technológiák kereskedelmi alkalmazásait.

 

 zebra.thumbnail

A Zebra Technologies felvásárolta az ultraszélessávú (UWB) megoldások vezető globális szállítóját, a Multispectral Solutionst (MSSI). Az MSSI az elsők között fejlesztette ki az UWB technológiák kereskedelmi alkalmazásait.

 

 Az UWB különösen gyárakban, raktárakban alkalmazható hatékonyan, hiszen a kisméretű, alacsony energiafelhasználású UWB eszközök és megoldások precíziós helymeghatározást és valós idejű eszközkövetést tesznek lehetővé akkor is, ha sok elektronikus eszköz egyszerre, egymáshoz közel üzemel.

Az ultraszélessávú rádiótechnológia kis hatótávolságon belül nagy sávszélességű kommunikációt tesz lehetővé a rádióspektrum széles tartományában. A szélesebb tartománnyal elkerülhető a többi szabványnál tapasztalható interferencia, így sok elektronikus eszköz zavartalanul üzemelhet egymáshoz közel. „Az MSSI termékei és technológiája kitűnően egészítik ki a Zebra Gen 2-es passzív RFID megoldásait és egyéb aktív RFID termékeinket is – mondta el Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője.  – Az MSSI világszerte ismert helymeghatározó rendszereinek pontosságáról és megbízhatóságáról. Az UWB technológiák segítségével a Zebra hatékonyabb megoldásokat tud kínálni ügyfeleinek az eszköz- és tranzakció-azonosítás, illetve -kezelés terén."

Az MSSI termékeit, köztük a Sapphire DART valós idejű helymeghatározó rendszert széles körben alkalmazzák, többek között a veszélyes helyszíneken dolgozó személyzet mozgásának követésére, vagy nagy értékű vállalati IT-eszközök nyilvántartására. „A Zebra Technologies pénzügyi erejének, globális hálózatának és több szektoron átívelő szakértelmének köszönhetően, immár a vállalat részeként jelentősen felgyorsíthatjuk UWB alapú megoldásaink fejlesztési ütemét" – nyilatkozta Dr. Robert J. Fontana, az MSSI alapítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.