2024.június.14. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Monddmeg.hu – jó ügyért médiatámogatást – Véleményformálók számára indított oldalt a Hírek Média

4 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/12158"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mm.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.monddmeg.hu" title="www.monddmeg.hu" width="100" height="60" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.monddmeg.hu/">www.monddmeg.hu</a> </strong></span></span>  <p>A Monddmeg.hu oldal elindulásával a véleményformáló internetezők számára új, izgalmas szolgáltatás született, mely több különböző formát biztosít a szókimondásra, és a témafelvetések kapcsán az internetezők mozgósítására. A Monddmeg.hu üzemeltetői ezen felül azt ígérik, hogy a nagy érdeklődést és aktivitást kiváltó témakörökhöz médiamegjelenést biztosítanak.</p><p>

www.monddmeg.huwww.monddmeg.hu  

A Monddmeg.hu oldal elindulásával a véleményformáló internetezők számára új, izgalmas szolgáltatás született, mely több különböző formát biztosít a szókimondásra, és a témafelvetések kapcsán az internetezők mozgósítására. A Monddmeg.hu üzemeltetői ezen felül azt ígérik, hogy a nagy érdeklődést és aktivitást kiváltó témakörökhöz médiamegjelenést biztosítanak.

www.monddmeg.huwww.monddmeg.hu  

A Monddmeg.hu oldal elindulásával a véleményformáló internetezők számára új, izgalmas szolgáltatás született, mely több különböző formát biztosít a szókimondásra, és a témafelvetések kapcsán az internetezők mozgósítására. A Monddmeg.hu üzemeltetői ezen felül azt ígérik, hogy a nagy érdeklődést és aktivitást kiváltó témakörökhöz médiamegjelenést biztosítanak.

Új, izgalmas lehetőség nyílt a véleményformáló internetezők számára, melynek segítségével a felhasználók változatos formában mondhatják el gondolataikat egy-egy témáról. A Hírek Média által indított, eddig tesztüzemmódban működő Monddmeg.hu négy fő lehetőséget biztosít mindazok számára, akik véleményüket nem rejtik a véka alá, vagy akik szeretnének első kézből értesülni egy-egy, a közvéleményt foglalkoztató témáról. A Kritika célja, hogy a látogatók részletesen bírálhassanak egy-egy kérdést, vagy megtudják, mások hogyan vélekednek az adott témakörről. Küldetés megfogalmazásával a felhasználók missziókat indíthatnak egy közérdekű cél elérése érdekében, bevonva és mozgósítva a többi látogatót is. A Villámkérdések megválaszolásával az internetezők érdekes információkhoz juthatnak, míg a Fórum a hagyományos párbeszédet szolgálja. "Az egyes rovatok önmagukban is megállják a helyüket, ezek kombinálásával azonban egy olyan komplett szolgáltatás született, amellyel az internetezők több szempontból megközelítve vitathatják meg az őket érdeklő témákat, illetve megismerhetik mások véleményét" – jegyezte meg Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője.

Kedvezményes bérlet kismamáknak? Az egyik legizgalmasabb szolgáltatásnak kétségkívül a Magyarországon egyedülálló Küldetés ígérkezik, ahol a regisztrált tagok saját szavaikkal megfogalmazva hívhatják fel a figyelmet egy-egy ügy fontosságára, valamint megpróbálhatják aktivizálni a többi látogatót. A tesztidőszak során többek között olyan jelentős társadalmi kérdések kerültek terítékre, mint a szociális támogatás közösségi munkához való kötése, vagy a homeopátiás szerek állami támogatása. Ugyancsak népszerűek a kisgyermekes szülőket érintő küldetések: többen kiálltak amellett, hogy a játszóterekről tiltsák ki a kutyasétáltatókat, vagy legyen kedvezményes bérlet kismamák számára. A Monddmeg.hu megalkotói azt tervezik, hogy a legnagyobb érdeklődést kiváltó küldetések számára médiamegjelenési lehetőséget biztosítanak.

Győzike és a vizitdíj kavarta fel leginkább az internetezőket.A Monddmeg.hu eddigi témafelvetései alapján az internetezőket a bulvártémák mellett leginkább a politikát és közéletet érintő kérdések foglalkoztatták. A tesztidőszak alatt ennek megfelelően a Fórum legnépszerűbb témája a széles körben vitatott vizitdíj volt, míg a legtöbb hozzászólást Győzike munkássága kapcsán fogalmazták meg az oldal látogatói. A Fórum Top5 témaköréi között helyet kapott még vegetarianizmus kérdése, az országos sztrájkhullám, valamint a szabadidő eltöltésének módjai, míg a Kritika rovatban a McDonald's, a sorozatfüggőség problémája, valamint az NCIS című népszerű tévéműsor aktivizálta a legtöbb internetezőt. A politikai életre jellemző indulatokat jól mutatja, hogy a közéletet érintő kérdésekben születtek a leghevesebb bejegyzések, ezek a felvetések osztották meg leginkább a látogatókat.

"Felhasználóink eddig is számos fajsúlyos témát vetettek fel az oldalon, és bízunk benne, hogy továbbra is sok érdekes gondolat kerül elő. A nagy aktivitást kiváltó kérdéseket mi magunk is szeretnénk felkarolni, médiatulajdonosként ráadásul megvannak az eszközeink és a lehetőségünk arra, hogy ezeket szélesebb körben népszerűsítsük" – emelte ki a szakember.

http://www.monddmeg.hu/

http://www.hirekmedia.hu/  

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.