2023.június.06. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Fujitsu bemutatta vadonatúj STYLISTIC V727 „kettő az egyben” táblagépét

2 perc olvasás

48953_stylistic_v727_front_side_slate_only_windows_screen.pngA STYLISTIC V727 táblagép bevezetésével a Fujitsu új taggal bővíti ultramobil „kettő az egyben” eszközei családját. A ventilátormentes kialakításnak köszönhetően tökéletesen halk, nagy teljesítményű STYLISTIC V727 karcsú vonalvezetésű üzleti táblagép, amelynek eleganciája praktikus jellemzőkkel – például egész munkanapra elegendő akkumulátorkapacitással – párosul.

 

A 780 gramm induló súlyú STYLISTIC táblagépet gazdája egész nap bárhova gond nélkül magával viheti. A magnéziumborítással védett 12,3 hüvelykes levehető kijelzőnek köszönhetően táblagép-módban ideális a tartalomfogyasztásra. A rendkívül nagy fényerejű, tükröződésmentes WUXGA+ képernyő bármilyen körülmények között – akár közvetlen napsütésben is – jól használható. A fényviszonyokhoz automatikusan igazodó háttérvilágítás mindenkor maximális képtisztaságot és -pontosságot garantál.

 

A STYLISTIC V727 nagy teljesítménnyel támogatja a tartalomkészítést. A mágnesesen csatlakoztatott, háttérvilágított billentyűzettel noteszgéppé alakítható. Wifi technológiájának és beépített 4G / UMTS csatlakozójának köszönhetően könnyen eléri a hálózatot.

 

A STYLISTIC V727 rendkívül halk, mivel a ventilátorok hiánya teljesen zajmentessé teszi a működést. Ez az akkumulátor-üzemidőt is meghosszabbítja, akkumulátoronként akár 10 órára. Az akkumulátor cserélhető, így a STYLISTIC V727 nem terheli túl az úticsomagot – gazdája egy-két napos üzleti utakra töltő nélkül is magával viheti eszközét.

 

A két (5 MP felbontású elülső és 8 MP felbontású hátsó) kamerának köszönhetően a STYLISTIC V727 ideális HD-videókonferenciákhoz. Jegyzetelésre is használható: a felhasználó közvetlenül a képernyőre írhat a többféle nyomáserősséget támogató Wacom AES tollal. A képernyőre jegyzetelés és rajzolás is egyszerű, természetes élmény, a rendszer az okiratok digitális aláírását is támogatja.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu STYLISTIC V727 azonnal megvásárolható a Fujitsu közvetlen és közvetett értékesítési csatornáin keresztül. Ára régiótól és specifikációtól függően változik.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.