2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Goodyear lett az év beszállítója a Fiat Chrysler Automobiles EMEA alváz szegmensénél

2 perc olvasás

alfred.jpgEzt a fontos díjat első alkalommal adta az FCA egy abroncsgyártónak.

 

A neves olasz-amerikai autógyártó a 2017. december 7-én adta át „Az év alvázbeszállítója” díjat a Goodyearnek a torinói Lingotto épület Gianni Agnelli konferenciateremében megrendezett éves beszállítói konferencia keretében.

 

„A Goodyear üzleti kapcsolatunk számos területén tett tanúbizonyságot ügyfélközpontú hozzáállásáról. Erős elköteleződést mutattak az FCA igényei iránt, rugalmas, átlátható működéssel, szűkös határidők esetében is. Köszönjük, Goodyear” – nyilatkozta az FCA.

Nick Harley, a Goodyear EMEA régió OE (Original Equipment) ügyfeleiért felelős ügyvezető igazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy mi nyertük el ezt a fontos díjat. Az FCA most választott először egy abroncsgyártót a teljes alváz szektor legjobb beszállítójának. Ez hatalmas siker, melyet a Goodyear projektcsapat nagyfokú elköteleződésének köszönhetünk. Minden nap azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk az FCA részére, melyeket speciális igényeik kielégítésére fejlesztettünk ki.”

 

A díjat Alfredo Altavilla, EMEA ügyvezető igazgató és a csoport igazgatótanácsának tagja, Monica Genovese, EMEA csoportszintű beszerzési vezető és Edoardo Calarco, EMEA alváz- és motorrendszerek beszerzéséért felelős részlegvezető adták át Nick Harley-nak.

 

2017 folyamán a Goodyear tovább erősítette partnerkapcsolatát az FCA-val. A vállalat a közelmúltban jelentős megbízásokat kapott eredeti felszerelések szállítására több FCA márka új modelljeihez:

– a legelső Maserati SUV, a Maserati Levante Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV abroncsokkal van felszerelve

– az Alfa Romeo Stelvio SUV Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV abroncsokat kapott

– az Alfa Romeo Giulián Eagle F1 Asymmetric 3 ROF és EfficientGrip Performance abroncsok vannak

– a Jeep Renegade EfficientGrip SUV és Vector 4Seasons abroncsokkal van felszerelve

– a Fiat 500X pedig EfficientGrip Performance és Eagle F1 Asymmetric 2 abroncsokat kapott.

 

A Goodyear örömmel várja, hogy az újabb technológiák és modellek kifejlesztése és piaci bevezetése során továbbra is szoros együttműködésben dolgozhasson az FCA-val.

 

https://www.goodyear.eu/hu_hu

https://www.fcagroup.com

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.