2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Richter is díjazta a Caféblog szerzőjét

2 perc olvasás

apolo.jpgAranyanyu Díjat nyert az ápolónő blogger. Sebők Erika, az Ápolónő Caféblog szerzője nyerte a Richter gyógyszergyár 2017-es Aranyanyu Díját. A vállalat 2011-ben alapított kitüntetésével olyan segítő foglalkozású nők munkájára hívja fel a figyelmet, akik nap mint nap kitartásukról, különleges erejükről adnak tanúbizonyságot.

 

A havonta átlagosan 1,2 millió olvasót megszólító Caféblog népszerű bloggere „egészségügyi dolgozók” kategóriában vívta ki a zsűri elismerését.

 

A harmincéves ápolónői tapasztalattal rendelkező Sebők Erika öt éve írta első blogbejegyzését. Online naplója ma a Caféblog legolvasottabbjai közé tartozik: a közel nyolcszáz, főként női témákra fókuszáló blognak helyet adó platform havonta összesen 1,2 millió látogatót vonz, míg Erika írásaival több mint kétmillióan találkoztak már.

 

A segítő szakma mellett gyermekkori meghatározó élménye miatt kitartó, mindig optimista szentesi ápolónő a magyar egészségügy emberi oldalának bemutatásával, humoros és megható történeteivel tízezreknek enged bepillantást nehéz és egyben csodálatos hivatásának hétköznapjaiba.

 

Sebők Erika munkáját a Richter Aranyanyu Díj zsűrije is elismerésre méltónak találta. A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése, és olyan segítő szakmákban dolgozó nők díjazása, akik munkájuk nélkülözhetetlensége ellenére a mindennapokban csekély anyagi és erkölcsi elismerésben részesülnek. A gyógyszergyár 2017-ben választotta hétköznapi hősnői közé a sokak példaképévé vált szerzőt.

 

Sebők Erika írásai az Ápolónő Caféblogon olvashatók.

 

Magyarország három legnagyobb látogatottságú blogszolgáltatójának egyike, a Caféblog azzal a céllal jött létre, hogy segítséget és platformot nyújtson azoknak a nőknek, akik késztetést éreznek magukban arra, hogy gondolataikat, élményeiket, írásaikat másokkal is megosszák az online térben való jelenlétükkel. A több, mint 800 blognak helyet adó blogtér havonta átlagban 1,2 millió (66%-ban női) olvasónak kínál szórakoztató és hasznos tartalmat.

 

http://apolono.cafeblog.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.