Háromezer forint értékben válogathatnak a Digitalstand kínálatában szereplő digitális magazinok közül azok a T-Home és T-Mobile ügyfelek, akik november végéig bizonyos okostelefonokat és táblagépeket vásárolnak.

Háromezer forint értékben válogathatnak a Digitalstand kínálatában szereplő digitális magazinok közül azok a T-Home és T-Mobile ügyfelek, akik november végéig bizonyos okostelefonokat és táblagépeket vásárolnak.

Ma már számos sajtótermék elérhető mobilra vagy táblagépre optimalizált formában, így útközben is gond nélkül olvasgathatjuk kedvenc lapjaink digitális kiadását. Az újságolvasás új formájának népszerűsítését szolgálja a T-Mobile, a T-Home és a Digitalstand 2011. augusztus 22. és november 30. között érvényes új, közös promóciós ajánlata is, amelynek keretében 3000 forint értékű digitális kiadványt kapnak ajándékba azok az ügyfelek, akik az akciós időszak alatt bizonyos prémium mobiltelefonokat vagy táblagépeket vásárolnak.

Azok az ügyfelek, akik Motorola Xoom, HTC Flyer és Huawei S7 Ideos Slim táblagépek, valamint iPhone 3GS és iPhone 4 mobiltelefont vásárolnak a kijelölt üzletekben* vagy a szolgáltató honlapján keresztül, egy kupont kapnak készülékük mellé. A kupon beváltásakor minden vásárló maga válogathatja össze ajándék kiadványait a www.digitalstand.hu/tmobile honlapon elérhető kínálatból a keretösszeg erejéig. Sőt, akár családtagjait vagy barátait is meglepheti egy-egy újsággal, ha a kupon beváltásakor a választott laphoz megadja az ajándékozott nevét és e-mail címét. A kedvezményezett az ajándék lapszámról e-mail értesítést kap, és az abban található linkkel aktiválhatja regisztrációját. A felhasználók a böngészőjükből, vagy az Android Marketből letölthető Digitalstand alkalmazással is elérhetik az online újságosstand felületét. A kiválasztott kiadványokat a rendszer a felhasználó saját kiadványai között tárolja, melyek a későbbiekben, meghatározott időtartamon belül újra elővehetők.

A Digitalstand szolgáltatása iOS és Android platformokon, valamint számítógépről érhető el, de a jövőben további platformokra is tervezik kiterjeszteni a hozzáférést. Az akcióban jelenleg 32 színvonalas  kiadvány szerepel, de érdemes körülnézni a Digitalstand oldalán is (www.digitalstand.hu ), hiszen egyre bővülő kínálatában több mint félszáz népszerű magazin található.

A Digitalstand alkalmazás letöltése és használata adatforgalommal jár.

*Az akcióban részt vevő üzletek listája megtalálható a www.t-mobile.hu  honlapon az AKCIÓK menüpont alatt.

 

 http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1108_Digitalstand

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük