2023.június.08. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új Canon i-SENSYS lézernyomtatók és multifunkciós készülékek

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53331"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/LBP7010C_FSR_WHITE.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span><em>A belépő szintű, elegáns fekete és fehér színű i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C színes lézernyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak a felhasználók számára. Az ultrakompakt i-SENSYS MF3010 multifunkciós lézernyomtató időhatékony funkciókat, alacsony energiafogyasztást és függőleges kezelőfelületet kínál a falhasználók számára</em></p> <p><em> </em>

lbp7010c fsr white.thumbnailA belépő szintű, elegáns fekete és fehér színű i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C színes lézernyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak a felhasználók számára. Az ultrakompakt i-SENSYS MF3010 multifunkciós lézernyomtató időhatékony funkciókat, alacsony energiafogyasztást és függőleges kezelőfelületet kínál a falhasználók számára

 

lbp7010c fsr white.thumbnailA belépő szintű, elegáns fekete és fehér színű i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C színes lézernyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak a felhasználók számára. Az ultrakompakt i-SENSYS MF3010 multifunkciós lézernyomtató időhatékony funkciókat, alacsony energiafogyasztást és függőleges kezelőfelületet kínál a falhasználók számára

 

 A Canon Europe, abejelentette az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C belépő szintű színes lézernyomtató, valamint az i-SENSYS MF3010 mono multifunkciós lézernyomtató modelleket. Az új nyomtatók elérhető áron kínálnak fejlett nyomtatási technológiát a kisvállalati és otthoni felhasználók számára.

 

i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C

Az új modellek akár 16 oldal/perc (monokróm) és 4 oldal/perc (színes) sebességgel megfizethető színes lézernyomtatást nyújtanak a felhasználók számára. A készülékek műszaki adatai megegyeznek, az LBP7010C elegáns fehér és az LBP7018C stílusos fekete színe pedig biztosítja, hogy a nyomtatók minden irodai környezetbe illeszkedjenek.

 

Az új nyomtatódobnak és a kompakt háznak köszönhetően a nyomatók kevés helyet foglalnak az asztalon, ugyanakkor időtakarékos funkciókkal is rendelkeznek. Az első oldal gyors kinyomtatása (First Page Out Time, FPOT), valamint az alvó állapotból való gyors visszatérés mellett a kiváló minőségű nyomatok néhány másodperc alatt elkészíthetők.

 

Az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C modellek az egyszerű tonerkazetta cserét biztosító rendszernek, valamint a Canon CAPT (a Canon fejlett nyomtatási technológiája) nyomtató illesztőprogramnak köszönhetően egyszerűen telepíthetők, karbantarthatók és használhatók.

 

Az i-SENSYS MF3010

A stílusos, ultrakompakt kialakítású, fekete-fehér, multifunkciós lézernyomtató olyan felhasználók számára ideális, akik monokróm lézernyomtatójukról egy megfizethető, de nyomtatásra, lapolvasásra és másolásra is képes nyomtatóra váltanának.

 

A modellben található, az első oldal gyors kinyomtatását lehetővé tévő funkció még alvó állapotból visszatérve is gyors másolást és nyomtatást biztosít a felhasználók számára, amellyel időt takaríthatnak meg, és növelhetik a hatékonyságot. A nyomtatás sebessége elérheti a 18 oldal/percet (monokróm nyomtatás/másolás), az első nyomat elkészülésének ideje pedig mindössze 7,8 másodperc.

 

Az íróasztali kényelmes használatra készült i-SENSYS MF3010 multifunkciós nyomtató új, függőleges kialakítású kezelőfelületén található felhasználói felület és kompakt digitális másolási funkciók rendkívül egyszerűen használhatók.

A nyomtató mindössze 0,6 kWh/hét jellemző átlagos energiafogyasztása (TEC)* az egyik legalacsonyabb a piacon elérhető hasonló készülékek közül, így a felhasználók csökkenthetik a költségeiket.

 

„A nyomtatókat az otthoni és kisvállalati felhasználók igényei alapján fejlesztettük: kompakt kialakításuknak köszönhetően kevés helyet foglalnak, gyorsak, használatuk egyszerű, ráadásul energiatakarékosak. A LBP7010C, a LBP7018C és a MF3010 belépő szintű árak mellett professzionális Canon nyomtatási minőséget nyújtanak a felhasználók számára" – mondta Anil Jagpal, a Canon Europe üzleti célú lézeres képalkotó eszközökért felelős európai marketingigazgatója.

 

Az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C készülékek 2011 szeptemberétől lesznek elérhetők Európában.

Az i-SENSYS MF3010 2011 októberétől lesz elérhető Európában.

 

* Jellemző átlagos energiafogyasztás (TEC érték) = a képalkotó eszközök energiafogyasztásának tesztelésére és összehasonlítására szolgáló módszer, amely a termék egy heti normál működés melletti jellemző energiafogyasztását mutatja meg.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.