A belépő szintű, elegáns fekete és fehér színű i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C színes lézernyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak a felhasználók számára. Az ultrakompakt i-SENSYS MF3010 multifunkciós lézernyomtató időhatékony funkciókat, alacsony energiafogyasztást és függőleges kezelőfelületet kínál a falhasználók számára

 

A belépő szintű, elegáns fekete és fehér színű i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C színes lézernyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak a felhasználók számára. Az ultrakompakt i-SENSYS MF3010 multifunkciós lézernyomtató időhatékony funkciókat, alacsony energiafogyasztást és függőleges kezelőfelületet kínál a falhasználók számára

 

 A Canon Europe, abejelentette az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C belépő szintű színes lézernyomtató, valamint az i-SENSYS MF3010 mono multifunkciós lézernyomtató modelleket. Az új nyomtatók elérhető áron kínálnak fejlett nyomtatási technológiát a kisvállalati és otthoni felhasználók számára.

 

i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C

Az új modellek akár 16 oldal/perc (monokróm) és 4 oldal/perc (színes) sebességgel megfizethető színes lézernyomtatást nyújtanak a felhasználók számára. A készülékek műszaki adatai megegyeznek, az LBP7010C elegáns fehér és az LBP7018C stílusos fekete színe pedig biztosítja, hogy a nyomtatók minden irodai környezetbe illeszkedjenek.

 

Az új nyomtatódobnak és a kompakt háznak köszönhetően a nyomatók kevés helyet foglalnak az asztalon, ugyanakkor időtakarékos funkciókkal is rendelkeznek. Az első oldal gyors kinyomtatása (First Page Out Time, FPOT), valamint az alvó állapotból való gyors visszatérés mellett a kiváló minőségű nyomatok néhány másodperc alatt elkészíthetők.

 

Az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C modellek az egyszerű tonerkazetta cserét biztosító rendszernek, valamint a Canon CAPT (a Canon fejlett nyomtatási technológiája) nyomtató illesztőprogramnak köszönhetően egyszerűen telepíthetők, karbantarthatók és használhatók.

 

Az i-SENSYS MF3010

A stílusos, ultrakompakt kialakítású, fekete-fehér, multifunkciós lézernyomtató olyan felhasználók számára ideális, akik monokróm lézernyomtatójukról egy megfizethető, de nyomtatásra, lapolvasásra és másolásra is képes nyomtatóra váltanának.

 

A modellben található, az első oldal gyors kinyomtatását lehetővé tévő funkció még alvó állapotból visszatérve is gyors másolást és nyomtatást biztosít a felhasználók számára, amellyel időt takaríthatnak meg, és növelhetik a hatékonyságot. A nyomtatás sebessége elérheti a 18 oldal/percet (monokróm nyomtatás/másolás), az első nyomat elkészülésének ideje pedig mindössze 7,8 másodperc.

 

Az íróasztali kényelmes használatra készült i-SENSYS MF3010 multifunkciós nyomtató új, függőleges kialakítású kezelőfelületén található felhasználói felület és kompakt digitális másolási funkciók rendkívül egyszerűen használhatók.

A nyomtató mindössze 0,6 kWh/hét jellemző átlagos energiafogyasztása (TEC)* az egyik legalacsonyabb a piacon elérhető hasonló készülékek közül, így a felhasználók csökkenthetik a költségeiket.

 

„A nyomtatókat az otthoni és kisvállalati felhasználók igényei alapján fejlesztettük: kompakt kialakításuknak köszönhetően kevés helyet foglalnak, gyorsak, használatuk egyszerű, ráadásul energiatakarékosak. A LBP7010C, a LBP7018C és a MF3010 belépő szintű árak mellett professzionális Canon nyomtatási minőséget nyújtanak a felhasználók számára" – mondta Anil Jagpal, a Canon Europe üzleti célú lézeres képalkotó eszközökért felelős európai marketingigazgatója.

 

Az i-SENSYS LBP7010C és LBP7018C készülékek 2011 szeptemberétől lesznek elérhetők Európában.

Az i-SENSYS MF3010 2011 októberétől lesz elérhető Európában.

 

* Jellemző átlagos energiafogyasztás (TEC érték) = a képalkotó eszközök energiafogyasztásának tesztelésére és összehasonlítására szolgáló módszer, amely a termék egy heti normál működés melletti jellemző energiafogyasztását mutatja meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük