A júliusban elhunyt Amy Winehouse-nak állítanak emléket az MTV Video Music Awards szervezői. A 2011. augusztus 28-i díjátadón a zenészlegenda, Tony Bennett és zenekara mutatja be a tragikus sorsú énekesnővel közös duettjét, amelyet nem sokkal Amy halála előtt vettek fel.

A júliusban elhunyt Amy Winehouse-nak állítanak emléket az MTV Video Music Awards szervezői. A 2011. augusztus 28-i díjátadón a zenészlegenda, Tony Bennett és zenekara mutatja be a tragikus sorsú énekesnővel közös duettjét, amelyet nem sokkal Amy halála előtt vettek fel.

A "Body and Soul" című dallal zenésztársai Winehouse előtt tisztelegnek, és méltó emléket kívánnak állítani különleges munkásságnak.

"Szenzációs volt a közös munka Amy-vel, és a felvétel tökéletes lenyomata zsenialitásának, briliáns tehetségének és őszinte művészetének" – árulta el elöljáróban Tony Benett.

A gála nagy visszatérője, Beyoncé is bejelentette, hogy véletlenül sem hagyná ki a nyár várva-várt zenei díjátadóját, ráadásul színpadra is lép az est folyamán. A három jelölést besöprő énekesnő minden bizonnyal hatalmas show-műsorral kápráztatja el a közönséget, csakúgy, mint 2009-ben.

"Beyoncé pár évvel ezelőtti fellépését még ma is sokan emlegetik, tüzes előadásától majdnem felrobbant a színpad. Idén még nagyobb durranásra készül, és biztos vagyok benne, hogy ismét levesz mindenkit a lábáról" – mondta Amy Doyle, az augusztus 29-i VMA executive producere.

Az este folyamán Lady Gaga, Adele, Bruno Mars, Lil Wayne, Chris Brown, Pitbull, Ne-Yo és a Young The Giant is megtáncoltatják a nézőket, Jack Black, Kim Kardashian, Taylor Lautner és Jared Leto pedig díjátadóként lépnek színpadra.

A legnépszerűbb zenei gálán idén a tini díva, Selena Gomez fogadja és kapja mikrofonvégre a sztárokat, aki már izgatottan várja, hogy riporterként is belekóstolhasson gyerekkora kedvenc show-műsorába.

Lady Gaga a tavalyi gálán húsruhájával alkotott maradandót, idén pedig őt érte a megtiszteltetés, hogy fellépésével megnyissa a 26. MTV VMA díjátadót, és megalapozza a Los Angelest felforgató estét. Az énekesnő a Times Square közepén több ezer rajongója előtt jelentette be, hogy az idei VMA gálán nemcsak három jelölése miatt izgulhat, hanem élete egyik legfontosabb fellépésére is készül. Az augusztus 28-i díjátadót ugyanis Lady Gaga nyitja meg, aki minden bizonnyal fergeteges és nem mindennapi show-műsorral kápráztatja majd el a közönséget.

„Ez a felkérés a világot jelenti nekem. Áldottnak érzem magam, és nekem vannak a legcsodálatosabb rajongóim" – lelkendezett az énekesnő, aki Adele, Bruno Mars, Lil Wayne, Chris Brown és a Young The Giant után csatlakozott az év várva-várt zenei eseményének előadóihoz.

A zenei szakmában egyedi sokoldalúságáról es tehetségéről ismert énekes, Bruno Mars is csatlakozott az MTV gála fellépőihez. Bruno Mars nem elégedett meg azzal, hogy négy VMA jelölést zsebelt be, és ahelyett, hogy a plüss székben izgulna az eredményhirdetésig, a színpadon vezeti le a feszültséget egy különleges fellépéssel. A zseniális énekes, zenész, zeneszerző és producer egy fenomenális előadással készül feltenni a koronát idei teljesítményére, és többszörös platina albuma legjobb dalaival készül az estére, feltéve, ha tucatnyi slágere közül sikerül választania.

„Bruno kivételes tehetség, és kétség kívül ő ma az egyik legizgalmasabb előadó, aki művészi sokoldalúságával a VMA díjátadó különleges színfoltja lesz" – árulták el a szervezők, akiknek rég dédelgetett álmuk vált valóra a multitalentum fellépésével.

A negyedik sztárfellépővel egy időben lehullt a lepel az első díjátadókról is. Többek között a tinidíva, Selena Gomez, a Superbad sztárja, Jonah Hill és a csatorna reality sztárja, Kim Kardashian is az MTV arany szobrocskáival díjazza az év legjobb zenei produkcióit.

A gálát a magyar nézők augusztus 30-án láthatják az MTV-n. Addig is a nézőké a főszerep, akik egészen a show napjáig szavazhatnak kedvenceikre a VMA hivatalos oldalán.

www.vma.mtv.com

www.mtv.co.hu

 Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük