Százhalombatta Város Önkormányzata és társkiállítói különleges ajánlatokkal, híres vendégekkel, kvízjátékkal, nyereményekkel várták és várják az Utazás 2013 kiállításon az utazni és kikapcsolódni vágyókat.

 

Százhalombatta Város Önkormányzata és társkiállítói különleges ajánlatokkal, híres vendégekkel, kvízjátékkal, nyereményekkel várták és várják az Utazás 2013 kiállításon az utazni és kikapcsolódni vágyókat.

 

Minden nap találkozhat a standon a nagyközönség olyan hírességekkel, akiket barátság köt Százhalombattához. Közben megtudhatják:

– miért is éri meg a turistának, hogy ellátogasson az ország dunántúli tájegységének közel húszezer lakosú kis városába.

– miért különleges ez a hely, ahol évezredes kultúrák nyomába eredhet, ahol egyszerre találkozik a múlt és a jelen?

– miért egyedi a város látnivalóival, számos csalogató multikulturális rendezvényével, szabadidős és sportprogramjaival?

– miért kínál Százhalombatta minden évszakban különleges időutazást, különleges élményt?

Minden érdeklődőt várnak az „A Pavilon" 208 /C standjára!
Március 2- és 3-án délelőtt 11.30 és délután 13.30 órakor kvíz játék Százhalombattáról értékes nyereményekért!  

Híres vendégek a százhalombattai standon, Százhalombatta barátai az Utazás kiállításon!
Február 28-án St. Martin, arany-, platina- és gyémántlemezes, eMeRTon-díjas művész, zeneszerző volt a pavilon vendége.

Március 2. szombat 11:00 órakor
Dr. Magyar Zoltán – tornász, kétszeres olimpiai bajnok, a Magyar Torna Szövetség elnöke
Március 2. szombat 14:00 órakor
Kiss László – Hat olimpiai, három világ- és tizennyolc Európa-bajnoki cím mestere, Százhalombatta Város díszpolgára, a Magyar Úszószövetség kapitánya …
Az edzőfejedelem – Kiss László aranypálya c. könyv dedikálása, mely kapható a kiállítás ideje alatt!
Március 3. Vasárnap 11:00 órakor
Farkas Bertalan – Az első magyar űrhajós, dandártábornok

 

Néhány érdekesség Százhalombattáról. Tudta Ön, hogy:

– Százhalombatta Nemzeti Sportváros! Az ország legvirágzóbb városa! 2012-ben az Európai Virágos Városok és Falvak (Entente Florale Europe) versenyében ezüstérmes lett!

– A több ezer éves város régészeti emlékekben, látnivalókban gazdag település! A Duna partján fekvő bronzkori, vaskori földvára régi korok emlékét idézi! Itt található az európai hírű őskori szabadtéri múzeum, a Régészeti Park. A "százhalmok" – vaskori temetkezési helyek – a 2700 évvel ezelőtt itt élt előkelők sírkamráit rejtik. A limes mentén állt „Matrica" római katonai tábora, fürdője és polgári települése. A római kori település nevét viselő „Matrica" Múzeum „Terek, emberek, évezredek" c. állandó kiállításának tárgyai vallanak életről, halálról!

– Fesztiválváros! A multikulturális Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál öt kontinens 25 országának táncosait látja vendégül! A Barátság Kulturális Központban színházi előadások, koncertek, kiállítások várják a hozzánk érkezőket!

– Százhalombatta a templomok városa a múlt századoktól – napjainkig! A nívódíjas, megújult mediterrán hangulatú Szent István tér, a belváros látnivalókban gazdag! A Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont konferenciáknak, expóknak, rendezvényeknek ad otthont!

– A Városi Szabadidőközpont kiváló lehetőséget biztosít a sportolásra és a szabadidő eltöltésére! Pest megye egyik legnagyobb strandja élményelemekkel és programokkal várja a fürdőzőket! A Kiss László és Szalay János nevével fémjelzett uszodák adnak teret az egyéni és versenyúszásnak, hazai és nemzetközi versenyeknek! Itt rendezik meg az Öttusa Világkupát is! És ez még nem minden…!

A százhalombattai standon, szombaton és vasárnap is várják az érdeklődőket,Százhalombattára pedig az év minden napján. Jöjjön el, találkozzon vendégeikkel és lásson csodát a Százhalombattai standon.

 

www.szazhalombatta.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük