2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Arany, ezüst és bronzérmet is nyert a Vodafone az EFFIE Awards-on

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65391"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_189.jpg" border="0" width="240" height="208" /></a></span><em>Idén három kampánnyal is döntőbe jutott a Vodafone az EFFIE Awardson, melyek közül mindet helyezésre is váltotta a 11-ik Díjátadó Gálaesten.  </em></p> <p><em> </em>

images 189Idén három kampánnyal is döntőbe jutott a Vodafone az EFFIE Awardson, melyek közül mindet helyezésre is váltotta a 11-ik Díjátadó Gálaesten. 

 

images 189Idén három kampánnyal is döntőbe jutott a Vodafone az EFFIE Awardson, melyek közül mindet helyezésre is váltotta a 11-ik Díjátadó Gálaesten. 

 

2012. október 18-án este vehették át a nyertesek az EFFIE Díjat, mely a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése.

Ebben az évben rekordszámú nevezés közül 70 jutott be a döntőbe, melyeket közel 120 kommunikációs szakember bírált el. A finisbe jutott alkotások összesen 57 ügynökségtől érkeztek. A zsűri idén kiemelt figyelmet szentelt arra, hogy a kampányok megvalósítása során az ügynökségek a mai gazdasági helyzetben milyen kreatív megvalósítással érték el a kitűzött célt.

A Vodafone a Szolgáltatások/telekommunikáció kategóriában három kampánnyal is a döntőbe jutott, melyek közül a nagysikerű Kezdj el valami újat! projekt első helyezést, a Vodafone Reklámzene Pályázat második, míg az Egyetemek Harca 2. projekt harmadik helyezést ért el.

A Vodafone idei legkiemelkedőbb eseménye, a májusban futó Kezdj el valami újat! hétvége sikere minden korábbi elvárást felülmúlt. A helyszínen megkérdezettek 95%-a azt nyilatkozta, hogy a rendezvény hatására pozitívan viszonyul a Vodafone-hoz, ráadásul 41%-ukban javult a szolgáltatóról kialakult összkép is. Növekedett a márka vonzereje a saját ügyfelek 52%-ánál, a T-Mobile előfizetők 40%-ánál, a Telenort választóknál pedig a 44%-ánál. Fontos eredményként könyvelte el a szolgáltató azt is, hogy a rendezvényt a résztvevők 84%-a a Vodafone-hoz kapcsolata.

Az Egyetem Harca 2. projekt a bronzéremből is láthatóan szintén sikeres volt, melynél a cél egyrészt az volt, hogy olyan közösséget építsen ki a szolgáltató, amely később is aktiválható, másrészt, hogy megnöveljék a „student subbrand" márkaismertségét a fiatalok körében, úgy, hogy az a célközönség számára is érthető, hiteles és szórakoztató legyen.

Az ezüstérmet nyert Vodafone Reklámzene Pályázat a Kezdj el valami újat! kampányhoz kapcsolódott, melynek során a tévékampányhoz kerestek nagyon rövid idő alatt egy erős hangulatú, jól működő magyar számot. A pályázatra 121-en jelentkeztek, melynek során sikerült megtalálni a megfelelő dalt, de még egy tucatnyi remek szám is tarsolyba kerülhetett, melyek a későbbiek folyamán még felhasználhatók lesznek.

Lakatos Péter, a Vodafone stratégia, márka és kommunikációs vezérigazgató-helyettese elmondta: „Nagyon örülünk, hogy mindhárom kampánnyal EFFIE Díjat nyertünk, hiszen ezek is azt bizonyítják, hogy remek csapattal dolgozunk együtt, amelynek minden egyes tagjára büszkék lehetünk, a siker tehát minden kommunikációs területen dolgozó munkatársé."

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.