2023.március.25. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megjött Maximus a Vodka

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65389"><img class="image image-preview" src="/files/images/v%20(1).preview.jpg" border="0" width="208" height="272" /></a></span>Autózás vagy vasalás? Kerékcsere vagy hidratálás? Vajon melyek jellemzőek inkább a mai férfiakra? Első hallásra azt mondanánk, az előbbiek. De nem!</p> <p> 

v%20(1).previewAutózás vagy vasalás? Kerékcsere vagy hidratálás? Vajon melyek jellemzőek inkább a mai férfiakra? Első hallásra azt mondanánk, az előbbiek. De nem!

 

v%20(1).previewAutózás vagy vasalás? Kerékcsere vagy hidratálás? Vajon melyek jellemzőek inkább a mai férfiakra? Első hallásra azt mondanánk, az előbbiek. De nem!

 

A felmérések megdöbbentő eredményei szerint a XXI. századi teremtés koronái inkább vasalnak és hidratálnak… Tényleg jól van ez így? A Maximus Vodka a valódi férfiasság visszaszerzése mellett kampányol!

Bár gladiátorokat ma már csak filmekben láthatunk, az erőt és biztonságot sugárzó férfipéldát még mindig igénylik a nők. Egyre több felmérés mutatja a szomorú tényt, hogy azok az erények, amelyek a római kori harcosokat jellemezték, a modern kor fiatalemberei között egyre kevésbé lelhetőek fel. Októberben a hazai piacra érkező Maximus Vodka azon fiatalembereket célozza meg, akik vissza szeretnék nyerni magabiztosságukat és megmutatni, hogy nem hiába ők a teremtés koronái.

 

„A mai világban, amikor úgy tűnik, hogy a klasszikus férfi minta kihalófélben van, mi egy olyan vodkát készítettünk, amely kifejezetten a férfiakat célozza meg. Reméljük, hogy ösztönzőül hat, és fogyasztói rövid időn belül visszaszerzik az őket megillető férfiasságukat. Hisszük, hogy a Maximus inspirálja majd a mai férfiakat, hogy felemelkedjenek és győzedelmeskedjenek" – mondta Purman László, a hazai forgalmazó Brown-Forman country managere.

Hogy a gyártó a Maximus vakmerőségét és erejét hitelesen ábrázolja, a világhírű amerikai festőművészt, Mort Kunstlert bízta meg a márka arculatának, kreatívjainak kialakításával. Kunstler ma 84 éves és még mindig nagyon sikeres – annak ellenére is, hogy eszében sincs digitális technikát alkalmazni. Olajfestményein feltűnő színekkel, mesterien ábrázolja a vészhelyzetben győzelemért küzdő hősöket, akik csak úgy lehetnek sikeresek, ha összeszedik bátorságukat és bevetik minden férfiasságukat.  

 

Ez az erő és magabiztosság jellemző a Maximusra, amelyet szupertiszta lepárlási folyamat által tökéletesítenek. A klasszikus, színtiszta vodka aromája igazán merész, fűszeres, csípős karaktere pedig a benne fellelhető feketebors jegyeknek köszönhető.

A Maximus Vodka márkatulajdonosa a Brown-Forman Corporation, olyan prémium szeszmárkák gyártója és forgalmazója, mint a Jack Daniel's, a Southern Comfort és a Finlandia Vodka.

©2012 Maximus Vodka, Warsaw, Poland.  Maximus Vodka 40% Alc

 

http://www.maximusvodka.com

http://www.brown-forman.com/brands/

http://www.facebook.com/maximusvodka?fref=ts

http://www.facebook.com/MaximusVodkaMagyarorszag?fref=ts

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.