2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ARAZ Étterem a Zara szállodában Budapest Belvárosában

4 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/44515"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/a88.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>  <p>Egy hétköznap este is különleges eseménnyé válhat! Bizonyította ezt az új belvárosi <a href="http://zara.mailadmin.hu/zara/c.php?mid=23&email=jozsef.lantai@gmail.com&l=http%3A//www.araz.hu" target="_blank">ARAZ Étterem</a>, amikor szeptember utolsó napjaiban megrendezte bemutatkozó, megnyitó partiját. Vörös szőnyeg, csúcsgasztronómiai és fantasztikus hangulat várta a vendégeket. </p><p> 

a88.thumbnail 

Egy hétköznap este is különleges eseménnyé válhat! Bizonyította ezt az új belvárosi ARAZ Étterem, amikor szeptember utolsó napjaiban megrendezte bemutatkozó, megnyitó partiját. Vörös szőnyeg, csúcsgasztronómiai és fantasztikus hangulat várta a vendégeket.

 

a88.thumbnail 

Egy hétköznap este is különleges eseménnyé válhat! Bizonyította ezt az új belvárosi ARAZ Étterem, amikor szeptember utolsó napjaiban megrendezte bemutatkozó, megnyitó partiját. Vörös szőnyeg, csúcsgasztronómiai és fantasztikus hangulat várta a vendégeket.

 

a%20(1)59.thumbnailProminens személyek – üzletemberek és a sztárvilág kiemelkedő egyéniségei – vettek részt a megnyitó partin, mely igazi sztárpartivá vált a megjelent vendégeknek köszönhetően. A meghívottak megcsodálhatták az új étterem gasztronómiáját, valamint a patinás épület felújított külső és belső elemeit is. A Dohány utcai ARAZ Étterem különlegessége nem csak a csúcs konyhatechnológia, a különleges magyar-francia étlap és az egyedi belsőépítészeti kialakítás, de külön hangsúlyt kap az a tény, hogy az étterem és a neki otthont adó új Continental Hotel Zara****Superior a hányatott sorsú Continental Szálló épületében kapott helyet, melyet az új tulajdonos méltóképpen újított fel a nagyszabású vállalkozásban.

a%20(2)46.thumbnailAz új ARAZ étterem izgalmasan egyedi megoldásokat hozott létre mind a külső, mind a belsőépítészeti fronton. A design elemek szorosan összefonódnak az épület műemlék jellegével, a modern kor követelményeit egyeztetik a korhű építészeti elemekkel és stílusjegyekkel.

a%20(3)36.thumbnailA fa intarzia parketta, a botticchino mészkő lapok, a formatervezés nagyágyújának tartott Tom Dixon egyedi formavilágú lámpatestei, kiegészítve a Catellani design lámpáival és az oszlopokat borító SICIS mozaikkal harmonikussá teszi a régi és új együttélését.

a%20(4)31.thumbnailAz étterem színvilágát a markáns arany és a fekete kombináció határozza meg, melyet a beige falak emelnek ki. Szinte minden jó falat mellé jut egy kis extra élvezet: nem csak a legújabb konyha és séf műremekeit kóstolhatjuk, de élvezhetjük a bravúros belső megoldások nyújtotta vizuális örömöket is.

kovács ákosKovács ÁkosKovács Ákos igazgató – nagyon szerényen – többek között az alábbiakkal köszöntötte a vendégeket: „Nem szeretném hosszan lekötni a figyelmüket, hiszen egy étterem esetében hamisan cseng a sok beszéd, hiszen a gasztronómia a mi nyelvünk. Nagyon örömünkre szolgál, hogy ebben a történelmi épületben köszönthetem Önöket, amely az elmúlt évszázadban meghatározó szerepet töltött be a város életében. Reményeink szerint ez a meghatározó szerep folytatódni fog az étterem működésével is. Célunk az, hogy a hagyományos és a modern úgy férjen meg egymással, hogy ne oltsák ki egymás fényét, mégis hozzanak létre valami újat."

a%20(5)30.thumbnailA ZaraHotels legújabb étterme – az ARAZ Étterem – igazi gasztronómiai ritkaság az egyre bővülő budapesti étteremkínálatban. Az egyediség és az exkluzivitás a legapróbb részletekig jelen van az új fővárosi étteremben is, mely június 15-én fogadta első vendégeit a Dohány utcában.

A modern és szemet gyönyörködtető étteremben szórakozó közönség Barka Áron chef de cuisine páratlan ételkreációival csillapíthatta éhségét. Az est során értékes tombolanyeremények találtak gazdára, valamint Tabáni István szórakoztatta a vendégeket. A kiemelkedően jó hangulatnak köszönhetően a vendégművész a koncert után is a helyszínen maradt, hogy maga is részt vegyen az eseményen.

A 130 férőhelyes új ARAZ étterem elegáns falai között a közel 250 fős vendégsereg hajnalig mulatott. Minden gasztronómiára és formatervezésre éhes vendég személyesen tapasztalhatja meg az ízek és fények eme páratlan élményt nyújtó nászát az új ARAZ Étteremben.

Budapest, Dohány utca 42-44

Continental Hotel Zara****Superior – Grand Opening | EuroAstra Internet Magazin
http://www.euroastra.info/node/44538

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.