A 2008.  augusztus 20.-i ünnepek miatt a személyszállító vonatok augusztus 19-21 között az alábbi közlekedési rend szerint közlekednek:

 

A 2008.  augusztus 20.-i ünnepek miatt a személyszállító vonatok augusztus 19-21 között az alábbi közlekedési rend szerint közlekednek:

Augusztus 19 én (kedden)

munkanapi

Augusztus 20 án (szerdán) 

ünnepnapi,

Augusztus 21 én (csütörtökön)

munkanapi menetrend lesz érvényben.

Az ünnep ideje alatt a várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében, a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősítve, a szokásosnál több kocsival közlekedteti a vonatokat, illetve egyes viszonylatokban mentesítő vonatok közlekednek.

Az augusztus 20-i programokra Budapestre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. az alábbiak szerint:

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menettérti menetjegyek érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy leghamarabb 2008. augusztus 19.-én 00.00 órától vehető igénybe, és a visszautazást, 2008. augusztus 21-én 24.00 óráig be kell fejezni

A Személyszállító Vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében. Indulás előtt az ünnepi menetrend változásairól érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06- (40)-49-49-49-es telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük