2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Autót a kosárba — Már autók is kaphatók a brands.hu-n

4 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/58080"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/brand_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="97" /></a></span>A magyar online kereskedelem történetének egyik fontos állomása, hogy a brands.hu a Ford Magyarországgal kötött megállapodása révén Ford Focus típusú gépkocsikat árusít webáruházában rendkívüli áron. Az akció mindössze 7 napig tart, ennyi idő áll majd a közönség rendelkezésére, hogy a vásárlási döntést meghozza.

brand 0.thumbnailA magyar online kereskedelem történetének egyik fontos állomása, hogy a brands.hu a Ford Magyarországgal kötött megállapodása révén Ford Focus típusú gépkocsikat árusít webáruházában rendkívüli áron. Az akció mindössze 7 napig tart, ennyi idő áll majd a közönség rendelkezésére, hogy a vásárlási döntést meghozza.

brand 0.thumbnailA magyar online kereskedelem történetének egyik fontos állomása, hogy a brands.hu a Ford Magyarországgal kötött megállapodása révén Ford Focus típusú gépkocsikat árusít webáruházában rendkívüli áron. Az akció mindössze 7 napig tart, ennyi idő áll majd a közönség rendelkezésére, hogy a vásárlási döntést meghozza.

A brands.hu világmárkákat forgalmaz utolérhetetlen, akár 80%-kal kedvezőbb áron. A 2008 óta sikeresen működő áruház választéka a divat és szépségipari termékek mellett fokozatosan bővült, így mára már a lakberendezés, konyhai kiegészítők, játékok és könyvek a forgalom 50%-át jelentik. A brands.hu 2011 éves árbevétele megközelítette az 1 milliárd forintot.

A Forbes amerikai gazdasági magazin összeállítása szerint 2011-ben a világ negyedik legsikeresebb autója a Ford Focus volt 919.000 darabos eladással, ebből a magyar háztartásokhoz 2541 gépkocsi került. A vásárlók a döntéseiket és az árak összehasonlítását egyre inkább az interneten végzik. Az online kommunikáció szerepe még soha nem volt ennyire erős a gépkocsi értékesítésben. Most először kerül egy zártkörű közösség elé ilyen rendhagyóan alacsony akciós áron gépkocsi Magyarországon. A brands.hu az akciót a Ford Magyarország koordinálása mellett a Ford Petrányi autókereskedésen keresztül valósítja meg.

"Sajnos tagadhatatlan tény, hogy az elmúlt három évben folyamatosan csökken a magyarországi új gépkocsik értékesítése. Ezen a csökkenő piacon célunk folyamatosan növelni piaci részesedésünket. Új ügyfelek megszerzése és meglévő ügyfeleink folyamatos, magas szintű kiszolgálása, szolgáltatásaink bővítése elsődleges célunk. A Petrányi-Autó Kft.-nek mindig is fontos volt új, akár gépkocsi értékesítésben szokatlan értékesítési csatornákat és lehetőségeket kipróbálni. Azt gondoljuk, hogy ez a kampány is egy ilyen lehetőség és hiszünk abban, hogy ezzel az akcióval a lehető legtöbb potenciális ügyfélhez tudjuk eljuttatni üzenetünket. Cégünk a legnagyobb Ford Márkakereskedés Magyarországon, 2011-ben 1477 db gépkocsit értékesítettünk és ezzel piaci részesedésünk elérte a 23%-ot a Ford hálózatán belül. Idei tervünk, hogy ezt a részesedést tovább növeljük és még stabilabb és meghatározóbb tényezője legyünk az iparágnak." – nyilatkozta Ferke Viktor a Petrányi-Autó Kft. értékesítési vezetője.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a Ford minket választott, és a Ford Focus-t valaha legjobb áron a brands.hu webáruházban lehet majd Magyarországon megvásárolni. Ez az első ilyen nagy értékű termékekre épülő akciónk, bízunk benne, hogy a brands.hu vásárlói örömmel fogadják majd ezt a rendkívüli lehetőséget. Biztos vagyok benne, hogy a brands.hu által képviselt úttörő értékesítési modell más autóscégeket is az internetre vonz majd." – nyilatkozta Weiler Péter a brands.hu ügyvezetője

Az akció egyben egy kísérlet is, hogy a Ford a 100%-os online értékesítésbe belekóstoljon. A brands.hu révén csaknem 700.000 felhasználóhoz jut el az akció híre, és érdekes lesz látni, hogy a soha vissza nem térő ár hány embert késztet majd a vásárlásra.

"A brands.hu olyan zártkörű webáruház, amit a válság keltette hullámok is erősítenek. Jelen gazdasági helyzetben még azok is óvatosabbak, akik egyébként megengedhetnék, hogy teljes áron vásároljanak. A mi szerepünk, hogy bebizonyítsuk, a minőségből nem kell engedni, ahhoz, hogy az eredeti árnál jóval olcsóbban tudjunk öltözködni, vagy most éppen Ford gépkocsit vásárolni." – mondta Csetényi Szilvia a brands.hu kereskedelmi igazgatója.

A 2012. február 14-én indult akcióba különböző felszereltségű gépkocsik kerülnek, a kedvezményes ár 27-30% között mozog. A legolcsóbb gépkocsi egy 1,6-os Diesel, ami 5,2 millió helyett 3,6 millió forintba kerül majd. Ugyanezzel a motorral egy lényegesen jobban felszerelt modell 5,9 millió forint helyett 4,3 millió forintért rendelhető meg a brands.hu webáruházban.

A brands.hu egy zárt közösségi webáruház, de erre a linkre kattintva most kivételesen meghívó nélkül is tagjai lehetünk a közösségnek:

http://www.brands.hu/ford

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.