2023.június.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Axis: új hálózati kamerák H.264 technológiával

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/11769"><img class="image thumbnail" src="/files/images/p3301_ceiling_white_s.thumbnail.jpg" border="0" alt="Axis P3301" title="Axis P3301" width="100" height="88" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Axis P3301</strong></span></span> <p>Az Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának  gyártója a hálózati kamerák új generációját mutatta be, amely kiemelkedő képfeldolgozási teljesítményt és képminőséget nyújt a többszörös H.264-stream segítségével. A kompakt kialakítású AXIS P3301 hálózati kamera tökéletes megoldás a speciális minőséget és hatékonyságot igénylő beltéri felügyeleti rendszerekhez. </p><p>

  axis p3301Axis P3301

Az Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának  gyártója a hálózati kamerák új generációját mutatta be, amely kiemelkedő képfeldolgozási teljesítményt és képminőséget nyújt a többszörös H.264-stream segítségével. A kompakt kialakítású AXIS P3301 hálózati kamera tökéletes megoldás a speciális minőséget és hatékonyságot igénylő beltéri felügyeleti rendszerekhez.

  axis p3301Axis P3301

Az Axis Communications, a hálózati videorendszerek piacának  gyártója a hálózati kamerák új generációját mutatta be, amely kiemelkedő képfeldolgozási teljesítményt és képminőséget nyújt a többszörös H.264-stream segítségével. A kompakt kialakítású AXIS P3301 hálózati kamera tökéletes megoldás a speciális minőséget és hatékonyságot igénylő beltéri felügyeleti rendszerekhez.

„A H.264 a legújabb áttörés a tömörítési technológiában: kiváló képminőséget nyújt kis  sávszélességen, ezáltal megfelel a piac hatékony tárolásra vonatkozó igényeinek" – nyilatkozta Anders Laurin, az Axis Communications ügyvezető alelnöke. -„Ennek a tulajdonságnak, valamint a diszkrét megjelenésnek, az egyszerű telepítésnek és az intelligens videofunkcióknak köszönhetőn az AXIS P3301 hálózati kamerák kategóriájukban a legjobbak a piacon" –  folytatta Laurin.

axis p3301Axis P3301Az AXIS P3301 fix dome hálózati kamerák különösen alkalmasak a kiemelt figyelmet igénylő beltéri környezetek – például a kiskereskedések, bankok, kormányzati épületek, iskolák, egyetemek és repterek – diszkrét videofelügyeletéhez. Kiváló képminőséget nyújtanak a progresszív szkennek és a széles dinamikus tartománynak köszönhetően, ezáltal éles és tiszta képet adnak a jól és a gyengén megvilágított területeken egyaránt. Egyidejűleg több, H.264 és Motion JPEG videostream is továbbítható teljes képkockasebességgel, vagy egyénileg kialakítva a különböző minőségi és sávszélességi kritériumok függvényében.

Az alap AXIS P3301 hálózati kamera különlegesen erős műanyag borítással, míg az AXIS P3301-V kemény, fémalapú, vandálbiztos házzal rendelkezik, így kifejezetten alkalmas a nagy kockázatot jelentő környezetben való alkalmazásokhoz. A PoE (Power over Ethernet – IEEE 802.3af) funkciónak köszönhetően a kamera a hálózati kábelen keresztül kapja az energiaellátást, így nincs szükség külön tápkábelre és a telepítési költség is alacsonyabb.

Az AXIS P3301 hálózati kamerák olyan intelligens videofunkciókkal is rendelkeznek, amilyen például a továbbfejlesztett videoalapú mozgásérzékelés, hangérzékelés, valamint a kamerarongálási kísérletek – például a letakarás vagy befestés – észlelése. Ezek a kamerák a piac legfejlettebb biztonsági és hálózatfelügyeleti tulajdonságait kínálják: állandó teljesítményű HTTPS titkosítást, IEEE 802.1X hitelesítést, IPv4/IPv6 protokollváltozatokat és szolgáltatásminőség-kezelést (QoS).

Az AXIS P3301 hálózati kamerákat az AXIS Camera Station, valamint az Axis Application Development Partner program révén az iparág legnagyobb videofelügyeleti szoftvergyűjteménye támogatja. A készülékek 2008 harmadik negyedévében kerülnek forgalomba az Axis disztribútori csatornáin keresztül.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.