2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az banki ajánlatok káoszában eligazodni képtelen ügyfelek számára megoldás is lehet a Citibank Nullaforintos számlacsomagja…

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/10846"><img class="image thumbnail" src="/files/images/citi.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.citibank.hu" title="www.citibank.hu" width="100" height="26" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.citibank.hu/">www.citibank.hu</a> </strong></span></span><p>Magyarországon a lakossági ügyfelekért zajló növekvő piaci versenyben egyre nehezebb eligazodni a különböző bankok által kínált változatos díjcsomagok között. Az olcsó számlavezetési csomagok gyakran magas tranzakciós díjakkal párosulnak, melyekkel sokszor csak a számlanyitást követően szembesülnek a fogyasztók.</p><p> 

  www.citibank.huwww.citibank.hu

Magyarországon a lakossági ügyfelekért zajló növekvő piaci versenyben egyre nehezebb eligazodni a különböző bankok által kínált változatos díjcsomagok között. Az olcsó számlavezetési csomagok gyakran magas tranzakciós díjakkal párosulnak, melyekkel sokszor csak a számlanyitást követően szembesülnek a fogyasztók.

 

  www.citibank.huwww.citibank.hu

Magyarországon a lakossági ügyfelekért zajló növekvő piaci versenyben egyre nehezebb eligazodni a különböző bankok által kínált változatos díjcsomagok között. Az olcsó számlavezetési csomagok gyakran magas tranzakciós díjakkal párosulnak, melyekkel sokszor csak a számlanyitást követően szembesülnek a fogyasztók.

 

 A Millward Brown egy hazai kutatásának eredményei szerint az ügyfelek kétharmada úgy gondolja, hogy a számlavezetés díja önmagában nem tartalmazza számos alapszintű szolgáltatás költségét, és több mint 30 százalékuk egyértelműen magasnak találja az általa igénybe vett folyószámla-vezetés díját.
Egy másik banki kategóriafelmérés pedig azt mutatja, hogy egy ténylegesen vonzó ajánlat érdekében az ügyfelek mintegy 60 százaléka hajlandónak mutatkozik folyószámla-szolgáltatását részben vagy egészben egy másik bankhoz átvinni. A választás megkönnyítése érdekében indítja el a Citibank a Nullaforintos számlacsomagot, melynek keretén belül az összes forinthoz kapcsolódó belföldi banki tranzakció ingyenessé válik.

„Az ügyfelek mostantól egyszerű döntést hozhatnak, amikor az új Citibank-terméket választják, hiszen olyan rendkívüli számlacsomagot kínálunk számukra, amely lehetővé teszi, hogy összes belföldi forinttranzakciójukat díjmentesen intézzék. Folytatjuk az innovációt a magyar piacon, mellyel célunk, hogy folyamatosan olyan új termékekkel és szolgáltatásokkal jelenjünk meg, amelyek egyértelműen az ügyfelek érdekeit szolgálják kényelmi, gyorsasági, biztonsági és hozzáadott érték szempontjából." – mondta Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Az új termékkel terveink szerint sok új lakossági számlavezető ügyfelet vonzunk bankunkhoz, akik egy helyen több terméket és szolgáltatást, köztük változatos Citibank-hiteltermékeket, hitelkártyákat és befektetési termékeket, tudnak majd kényelmesen igényelni, és ez hozzájárul üzleti növekedésünkhöz." – tette hozzá Sianturi úr.

A Nullaforintos Citibank-számlacsomagot azok a lakossági ügyfelek vehetik igénybe, akik havonta egyszer egyösszegben legalább 150 ezer forintot utalnak a Nullaforintos bankszámlára, vagy a Citibanknál lévő havi átlagegyenlegük összege eléri a 3 millió forintot.

A Nullaforintos számlacsomagot választó ügyfelek ingyenes Citibank MasterCard vagy Maestro betéti kártyát kapnak, és a tranzakciókról az sms-visszaigazolás is díjmentes az első évben. Továbbá ingyen vehetnek fel készpénzt bármelyik hazai ATM-ből, illetve a Citibank-fiókokban és korlátlanul végezhetnek forintátutalásokat Magyarországon belül. Emellett, a csoportos beszedési megbízások, a rendszeres, illetve tartós forintátutalások megadása és teljesítése, valamint a betétlekötéshez kapcsolódó banki műveletek is korlátlan számban díjmentesek. A Nullaforintos bankszámlára az ingyenes igénybevételéhez szükséges egyszeri havi 150 ezer forintos utalás érkezhet bármilyen jogcímen, de amennyiben fizetésről van szó, díjmentesen rendelkezésre álló folyószámlahitel-keretet is biztosít hozzá a bank.

A fentiekben részletezett feltételek teljesülésének hiányában az adott hónapban 3500 forintos ügyfélkapcsolati díjat számít fel a Citibank, azonban az ügyfelek az ingyenes tranzakciókat ekkor is igénybe vehetik.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.