2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az EIZO bejelentette amatőr fotósok számára kifejlesztett szín-összehasonlító eszközét

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/19172"><img class="image thumbnail" src="/files/images/easypix.thumbnail.jpg" border="0" width="99" height="100" /></a></span>  <p>Az Eizo Nanao Corporation bemutatta a szín-összehasonlításra kifejlesztett EIZO EasyPIX nevű eszközt, amely egy szabadalmazott szoftvert és EIZO EX1 szín-összehasonlító szenzort tartalmaz. </p><p>

 

Az Eizo Nanao Corporation bemutatta a szín-összehasonlításra kifejlesztett EIZO EasyPIX nevű eszközt, amely egy szabadalmazott szoftvert és EIZO EX1 szín-összehasonlító szenzort tartalmaz.

 

Az Eizo Nanao Corporation bemutatta a szín-összehasonlításra kifejlesztett EIZO EasyPIX nevű eszközt, amely egy szabadalmazott szoftvert és EIZO EX1 szín-összehasonlító szenzort tartalmaz.

Az EasyPIX amatőr fotósok számára nyújt költségkímélő megoldást professzionális fotók és online képek készítéséhez. Az EIZO által kifejlesztett EasyPIX az amatőr digitális fotózás egyre nagyobb népszerűségére válaszul, a monitorok, fotók és online fotók közti színeltérések korrigálására született.

Az EasyPIX szoftver három üzemmódban használható. A "Matching" üzemmódban a felhasználók a monitor színárnyalatát és fényerejét igazíthatják úgy, hogy a monitoron úgy jelenjen meg a kép, ahogy majd a fotópapíron fog. A "Viewing Photos" üzemmód a monitor színhőmérsékletét állítja be 5500 K-ra, mivel ez az a beállítás, amelyben a digitális kamerák a legtöbb esetben működnek. A "Web Viewing" üzemmódban a szoftver 6500 K-ra állítja a monitor színhőmérsékletét, így megtekinthetjük, hogy néznek majd ki fotóink a weblapokon.

Az EasyPIX szoftverrel és az EX1 szenzorral mindhárom módban kialakítható színprofil a monitor fényerejének igazításával. "Matching" üzemmódban a színprofilt egy fotóretusáló szoftver is észlelheti, így a nyomatok színei megegyeznek majd a monitoron szereplőkkel.

Az EasyPIX bizonyos FlexScan és ColorEdge LCD monitorokkal használható. A szoftver Macintosh OS X 10.3.9 valamint Windows XP (32-bit és 64-bit) és Vista (32-bit és 64-bit) operációs rendszerekkel kompatibilis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.