HP Photosmart D7460HP Photosmart D7460

A HP bemutatta  új, mindennapos használatra szánt nyomtatórendszerét a HP Photosmart D7460-t. A fekete-fehér nyomtatás továbbra is a leggyakoribb nyomtatási igény, így a HP Photosmart D7460 nyomtatót a hétköznapi nyomtatási feladatokhoz optimalizálták: maximum 34 oldal/perc sebességgel nyomtat éles, lézer minőségű fekete-fehér dokumentumokat, a színes dokumentumok leggyorsabb nyomtatási sebessége pedig 33 oldal percenként.

 HP Photosmart D7460HP Photosmart D7460

A HP bemutatta  új, mindennapos használatra szánt nyomtatórendszerét a HP Photosmart D7460-t. A fekete-fehér nyomtatás továbbra is a leggyakoribb nyomtatási igény, így a HP Photosmart D7460 nyomtatót a hétköznapi nyomtatási feladatokhoz optimalizálták: maximum 34 oldal/perc sebességgel nyomtat éles, lézer minőségű fekete-fehér dokumentumokat, a színes dokumentumok leggyorsabb nyomtatási sebessége pedig 33 oldal percenként.

A fotónyomtatás sebessége is elfogadható, egy 10×15 cm-es kép elkészítéséhez csupán 10 másodpercre van szükség. (1)

A nyomtató Ethernet, vezeték nélküli valamint Bluetooth® interfésze révén könnyen csatlakoztatható az otthoni eszközökhöz. A beépített 802.11 g/b szabványú vezeték nélküli kapcsolattal a felhasználók bármelyik szobában lévő PC-hez illeszthetik a nyomtatót, az integrált Bluetooth® interfész pedig kamerás mobiltelefonokról, vagy más Bluetooth® kompatibilis eszközről teszi lehetővé a nyomtatást. A mellékelt új HP Smart Web Printing szoftverrel a weboldalak a nyomtatáshoz átméretezhetőek, így nem maradnak le a széleik a kinyomtatott oldalakról. (3)

A HP Photosmart D7460 hat, különálló tintatartályával és a kiváló minőségű HP Vivera tintákkal ragyogó és vízálló fotókat készít, amelyek generációkon át ellenállnak a fakulásnak. (4) A különálló tintakazetták egyenként cserélhetőek.

A nagyméretű, 8,9 cm átmérőjű színes érintőképernyős kijelző segítségével egyszerűen rendezhetőek a képek, és a felhasználók egyszerű szerkesztési feladatokat is elvégezhetnek, szó szerint egyetlen érintéssel. A vörös-szem eltávolító gombbal egyetlen lépésben eltávolítható a képekről a vörös-szem effektus.

Az automatikus fotótálca kiküszöböli az esetleges, nem megfelelő hordozóra való fotónyomtatást, mert mindig a nyomatatási feladatnak megfelelő tálcáról veszi be a papírt(5). A nyomtatáshoz nem feltétlenül van szükség PC-re sem, a felhasználók a nyomtató kártyafoglalatába helyezhetik a memóriakártyájukat vagy használhatják a Bluetooth® kapcsolatot is.

Legfontosabb jellemzők

 • Beépített vezeték nélküli(2) és Ethernet hálózati, valamint Bluetooth ® interfész;
 • Nagyméretű, 8,9 cm átmérőjű színes érintőképernyő;
 • Nyomtatási sebesség: 34 fekete-fehér oldal és 33 színes oldal percenként, fotónyomtatás 10 másodperc alatt(1);
 • Hat színnel való nyomtatás, laborminőségű fotók, és lézerminőségű szöveg a HP Vivera tintákkal;
 • A HP Smart Web Printing(3) szoftverrel a szélek lemaradása nélkül nyomtathatóak a weboldalak;
 • A HP Premium Plus fotópapírral a fakulásnak generációkon át ellenálló fényképek nyomtathatók(4);
 • A HP Advanced fotópapírra nyomtatott képek szennyeződés-állóak és közvetlenül a nyomtatás után sem maszatolódnak el;
 • Egyszerű fotónyomtatás a beépített kártyafoglalatokkal többféle memóriakártya típusról;
 • A HP Red-eye Removal nyomógombbal egyszerűen eltávolítható a fotókról a vörös szem;
 • A HP Photosmart Essential szoftverrel gond nélkül szerkeszthetők, tárolhatók, megoszthatók és kinyomtathatók a fotók;
 • A HP Auto Sense szolgáltatás kiküszöböli a leggyakoribb fotónyomtatási hibákat(5);
 • Gazdaságos nyomtatás hat, önálló tintakazettával;
 • Alacsonyabb egy oldalra jutó nyomtatási költség a HP 363 Series Photo Value Pack fotócsomag használatával, – a megfizethető árú csomag HP Vivera tintákat és HP Advanced fotópapírt tartalmaz;
 • Automatikus fotótálca a fotónyomtatáshoz;

Becsült végfelhasználói ár az EMEA régióban: 54 990 Ft

www.hp.hu

1 A nyomtatási folyamatot a Doxus vizsgálta 2007-ben. További információ és a tesztelt nyomtatók listája a http://www.doxus.com/  weboldalon olvasható.

2 A vezeték nélküli kapcsolat teljesítménye függ a fizikai környezettől és az Access Point-tól való távolságtól.

3  Szükséges hozzá a Microsoft Internet Explorer 6.0, vagy későbbi változat.

4  A nyomatok tartósságát a Wilhelm Imaging Research, Inc. és a HP Image Permanence Lab. értékelte. További információ a  www.hp.com/go/printpermanence weboldalon található.

5 A HP Advanced Photo Paper, HP Premium Plus Photo Paper és a HP CD/DVD Tattoos nyomathordozók használata esetén, a HP Auto Sense technológiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük