Az Equilor Befektetési Zrt. a Front Page Communications-t választotta hosszútávú kommunikációs stratégiájának kialakításával, valamint a befektetési szolgáltató sajtókommunikációs feladatainak ellátásával.

 

Az Equilor Befektetési Zrt. a Front Page Communications-t választotta hosszútávú kommunikációs stratégiájának kialakításával, valamint a befektetési szolgáltató sajtókommunikációs feladatainak ellátásával.

A két társaság között létrejött megállapodás értelmében a Front Page Communications feladata, hogy támogassa az Equilor napi szintű kommunikációját, szakértőinek szereplését a médiában. A napi szintű tanácsadás mellett a Front Page rövid-, közép- és hosszútávú kommunikációs stratégiát dolgoz ki az Equilor számára. Az Equilor korábban nem dolgozott PR ügynökséggel. A Front Page-t a tanácsadó cég munkatársainak a pénz-, és tőkepiacon megszerzett kiemelkedő tapasztalatai miatt választották egy meghívásos tender során.

Az Equilor célja a megbízással, hogy az elmúlt években dinamikus fejlődésen keresztülment vállalat a média, és a közvélemény részéről folyamatosan növekvő információigényt is kiszolgálja. Szécsényi Bálint, az Equilor ügyvezető igazgatójának tapasztalatai szerint ez az igény a globális pénzügyi válság hatására csak tovább növekszik. Ebben a helyzetben a cégvezető szerint az olyan független befektetési szolgáltatónak mint az Equilor, különösen fontos, hogy az érdeklődők és az ügyfelek kérdéseit gyorsan és hatékonyan válaszolja meg, valamint a pénzügyi döntéseiket szakszerűen és célirányosan támogassa.

A Front Page Communications vezetőinek referenciái közé tartozik az Equilor Befektetési Zrt. mellett többek között: az Állami Nyomda Nyrt., a Budapesti Értéktőzsde, a Concorde Alapkezelő, az Erste Befektetési Zrt., a Globus (CECAB Group), a GraphiSoft Park SE, a KBC Securities és KBC Equitas, a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Telekom Nyrt., a Mazars Metrum, az Excelsior Budapest Spa, a Rába Nyrt. és a Rákóczi Liget.

Az Equilor Befektetési Zrt.

Az Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagjaként 1990 óta áll lakossági és intézményi ügyfelei rendelkezésére professzionális, ügyfélközpontú és személyre szabott befektetési szolgáltatásaival. A társaság célja, hogy munkatársai több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalatára alapozva, ügyfeleinek megtakarításait a leghatékonyabb és legbiztonságosabb instrumentumok segítségével gyarapítsa, valamint pénzügyi tanácsaival segítse a legjobb döntések meghozatalában,  megfelelve a legegyedibb elvárásoknak is.

A Front Page Communications Kft. független kommunikációs tanácsadócég, mely hazai és nemzetközi vállalatok stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál: a tervezéstől a megvalósításig látja el az ügyfelek kommunikációs feladatait. A társaság ügyvezetője, R. Kovács Dániel pénzügyi szakújságírói múltja mellett sok éves kommunikációs tanácsadói tapasztalatokkal rendelkezik. A Front Page célja, hogy ügyfeleit hosszútávon pozícionálja, és a megfelelő üzeneteket alkalmazva, akár napi szinten jelenjenek meg a médiában a kitűzött kommunikációs célok, üzenetek. A Front Page Communications szolgáltatásai közé tartozik többek között vállalatok kommunikációs auditálása, kommunikációs stratégiájuk megtervezése és annak megvalósítása, a sajtókapcsolatok ápolása, válságkommunikációs tanácsadás, vállalatfelvásárlások és tőzsdei bevezetések (M&A, IPO) kommunikációja, valamint kommunikációs tréningek tartása.

http://www.equilor.hu/Cegunkrol.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük