Az Erste a legjobb privátbank Kelet-Közép-Európában

A The Banker nemzetközi pénzügyi magazin szerint az Erste Group az egyik legsikeresebb globális privátbanki csoport 2014-ben. Az Erste nyerte ugyanis idén a neves díjat a következő kategóriákban: Legjobb privátbank Kelet-Közép-Európában,

A The Banker nemzetközi pénzügyi magazin szerint az Erste Group az egyik legsikeresebb globális privátbanki csoport 2014-ben. Az Erste nyerte ugyanis idén a neves díjat a következő kategóriákban: Legjobb privátbank Kelet-Közép-Európában,

Legjobb privátbank Horvátországban, és Legjobb privátbank Ausztriában. Ez utóbbi elismerést immár másodszor nyerte el az osztrák bankcsoport.   „Ausztriában, ahol már piacvezetők vagyunk, hosszú hagyományokra tekint vissza a privátbanki tevékenység. Miként a The Banker által odaítélt díj is rámutat, jó irányba haladunk ahhoz, hogy Kelet-Közép-Európában is piacvezető szerepet töltsünk be. A térségben dolgozó közel 200 szakértőnk széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a helyi piacokat illetően, emellett jól értik ügyfeleink változó igényeit és viselkedését" – jelentette ki Peter Ipkovich, az Erste Group kelet-közép-európai privátbanki igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Kelet-Közép-Európa legjobb privátbanki csoportjának tagjaként a magyar piac élmezőnyébe tartozunk. Ez jó alapot biztosít a következő években a további minőségi fejlődéshez és növekedéshez." – tette hozzá Kállay András, az Erste Bank Hungary Private Banking üzletágának vezetője. Az Erste Private Banking a vagyonkezelési szolgáltatások teljes skáláját lefedi a kelet-közép-európai térség hat országában (Ausztriában, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában) nyújtott széles körű szolgáltatásai révén. A vállalatcsoport összesen 13 ezer ügyfelet és 4600 milliárd forint értékű kezelt vagyont érintően végez hitelezési, befektetési és vagyonkezelési tevékenységet.

Az évek során az Erste Private Banking több díjat is elnyert, így a The Banker magazin legjobb kelet-közép-európai privátbanknak járó díját 2012-ben, majd a legjobb ausztriai privátbank számára odaítélt díjat 2013-ban, emellett a Euromoney magazin szavazásán 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben a legjobb ausztriai privátbankként végzett, valamint 2012-ben a legjobb magyarországi és romániai privátbank címét is begyűjtötte, amit 2013-ban a legjobb horvátországi privátbanknak járó elismerés követett.  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük