2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az immár a Cisco részeként működő TANDBERG bemutatta a Movi 4 és a Movi for Mac megoldásokat

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43197"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Outlook13.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span> <p><a name="OLE_LINK3" title="OLE_LINK3"></a>A Movi olyan költséghatékony, asztali és mobil számítógépekre kifejlesztett megoldás, amelynek segítségével a felhasználók az üzleti életben elvárt minőségben teremthetnek videokapcsolatot munkatársaikkal, ügyfeleikkel vagy beszállítóikkal.</p><p> 

 outlook13.thumbnail

A Movi olyan költséghatékony, asztali és mobil számítógépekre kifejlesztett megoldás, amelynek segítségével a felhasználók az üzleti életben elvárt minőségben teremthetnek videokapcsolatot munkatársaikkal, ügyfeleikkel vagy beszállítóikkal.

 

 outlook13.thumbnail

A Movi olyan költséghatékony, asztali és mobil számítógépekre kifejlesztett megoldás, amelynek segítségével a felhasználók az üzleti életben elvárt minőségben teremthetnek videokapcsolatot munkatársaikkal, ügyfeleikkel vagy beszállítóikkal.

 

 Az új megoldásnak köszönhetően felhasználók ezrei léphetnek egymással kapcsolatba bármikor, és ehhez mindössze egy PC vagy Mac számítógépre és egy USB-kamerára van szükség. A jelenleg Machez és PC-hez kapható videomegoldásokkal szemben a Movi az egyedülálló minőség mellett magas fokú megbízhatóságot és egyszerű kezelhetőséget biztosít.

A 2010 harmadik negyedévétől megvásárolható új verziók olyan fejlett funkciókkal és kibővített kompatibilitási lehetőségekkel rendelkeznek, mint a Far End Camera Control (FECC) – (távoli helyszín kamerájának vezérlése), a MultiwayTM ad-hoc multipont kapcsolat csatlakozás, a ClearPath – IP csomagvesztés kezelés, a Movi Mac kliens, valamint az Interactive Connectivity Establishment (ICE) elnevezésű kliensprotokoll, amely lehetővé teszi a végponti eszköz számára a távoli rendszerhez vezető legjobb útvonal meghatározását és a biztonságos tűzfalátjárást.

A Movi a TANDBERG Video Communication Server (VCS) termékkel együtt használva bármely számítógépet üzleti szintű videorendszerré változtat, és zökkenőmentesen csatlakoztatja a felhasználót bármely egyéb H.323 és SIP szabványnak megfelelő video- és telepresence rendszerhez. A készülék a TANDBERG PrecisionHD USB-kamerával kombinálva 720 pixel felbontású, 30 fps képfrissítésű videót sugároz, így kiemelkedő képminőséget és tökéletes felhasználói élményt nyújt. A Movi tökéletes HD minőségével a legjobb vizuális élményt kínálja a telepresence és videokonferenciás megbeszélések valamennyi résztvevője számára.

Szabványokra épülő megoldásként a Movi valamennyi elterjedt vállalati videorendszerrel együttműködik, így például hozzáférést biztosít a címtárakhoz a TANDBERG Management Suite-ból (TMS) és egyéb videoeszközökből, így például a TANDBERG FindMeTM-ből. A FindMe segítségével a felhasználó megadhatja, hogy melyik (video vagy telefon) eszközön csörögjön a felhasználó bejövő (FindMe ID-jára irányuló) videó vagy akár telepresence hívása.

A megoldáscsalád legújabb generációját képviselő Movi 4 emellett MultiwayTM képességgel is rendelkezik, amellyel a felhasználó azonnal és könnyedén kezdeményezhet eseti többpontos hívásokat a végpontról. A Movi az egyetlen megoldás, amellyel a felhasználók eseti, többhelyszínes hívásokat indíthatnak PC vagy MAC számítógépükről.

A Movi úgynevezett Far End Camera Control (FECC) funkcióval is rendelkezik, amely a szabványoknak megfelelő, dönthető és forgatható (PTZ) kamerával szerelt eszközök távirányítását teszi lehetővé, így teljesíti a távoli orvosi ellátásban részt vevő páciensek egyik régi igényét. A Movi biztosítja az orvosok számára azt a lehetőséget, hogy a világ tetszőleges pontján tartózkodó betegükkel tartsanak konzultációt.

A nem optimálisan működő hálózatokban jelentkező csomagvesztések kedvezőtlen hatásait a ClearPath megoldás csökkenti minimálisra. Ez a technológia optimális felhasználói élményt garantál akkor is, ha a résztvevők mobil helyszínekről (pl. 3G kapcsolaton) csatlakoznak egymáshoz, emellett pedig szélesebb körben teszi elérhetővé a szabványoknak megfelelő video-szolgáltatásokat, és üzleti minőségű kommunikációt nyújt. A ClearPath egyéb szabványalapú eszközökkel is együttműködik, ami különösen kedvelt mobil eszközzé teszi a Movit.

Míg a ClearPath és a Multiway ideális feltételeket teremt a mobilitáshoz és az optimális kommunikációhoz, addig az Interactive Connectivity Establishment (ICE) az otthoni munkaalkalmazások tökéletes kiegészítője. A ICE a jelzéseket és a médiát szétválasztva dinamikusan feltérképezi az eszközök közötti legrövidebb utat, emellett a tűzfalak mögött optimalizálja a Movit, és kulcsszerepet játszik az otthon és távmunkában dolgozók videokapcsolatának kialakításában.

Az új Movi változatot a Movi Mac kliens teszi teljessé, amely teljes körű kompatibilitást biztosít a Mac-felhasználók számára, ami sok esetben kritikus kérdésnek számít vegyes Mac-PC környezetekben. A Cisco a Total Solution nevű megoldását is elérhetővé teszi a Mac-közösség tagjai számára. A Total Solution a Tandberg által kifejlesztett átfogó videokommunikációs rendszer, amely távjelenléti megoldásokat, infrastruktúratermékeket, többpontos vezérlőegységeket (MCU-k), valamint videofelügyeleti platformot tartalmaz.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.