A T-Mobile iPhone 5, retina kijelzős iPad és iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE készülékeket használó ügyfelei már csatlakozhatnak a Telekom akár 60 Mbps letöltési sebességet* kínáló LTE hálózatához.

 

A T-Mobile iPhone 5, retina kijelzős iPad és iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE készülékeket használó ügyfelei már csatlakozhatnak a Telekom akár 60 Mbps letöltési sebességet* kínáló LTE hálózatához.

 

Mint ismeretes, 2012 decemberében a T-Mobile – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – elkezdte forgalmazni az első 4G/LTE-képes okostelefonokat, így azóta ügyfelei már mobiljukon is élvezhetik a szolgáltatás előnyeit. A T-Mobile LTE szolgáltatása a több mint 60 vidéki település mellett már Budapest lakosságának 99%-a számára elérhető (kültéren**).

További információ és feltételek az LTE-képes készülékekről és az LTE szolgáltatás igénybevételéhez szükséges díjcsomagokról a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/4G oldalon olvashatók.

 

* A Telekom LTE hálózatán elérhető maximális sebesség feltöltés esetén 22 Mbps.

Az előfizető által tapasztalt sebességérték függ a megfelelő képességű, az adott technológiát támogató készülék meglététől, a díjcsomagokban maximált sebességértékektől és attól, hogy az adott ponton támogatja-e a hálózat azt a sebességet, valamint a rádiós és forgalmi körülményektől. A T-Mobile különböző technológiákon elérhető mobilinternet szolgáltatását a www.t-mobile.hu-n elérhető lefedettségi térképeken jelzett területeken biztosítja.

A Magyar Telekom jelenleg érvényes ÁSZF-jében a mobilinternet szolgáltatásra az esetek 100%-ra garantált le- és feltöltési sebesség a különböző technológiákon egységesen 0 Mbit/s, mindazonáltal az esetek 80%-ában elérhető garantált sebességek  továbbra is változatlanok (2G/GPRS: 0,03 Mbit/s / 0,008 Mbit/s, 3G(R99): 0,15 Mbit/s / 0,15 Mbit/s, 3G/HSDPA/HSUPA: 2 Mbit/s / 0,8 Mbit/s, 4G/LTE hálózaton: 4 Mbit/s és 2 Mbit/s.)

**Kültéri lakossági lefedettség %: a lakosság bejelentett lakcíme szerinti lakossági eloszlástérkép alapján a kültéren lefedettnek tekintett pontok által meghatározott területeken élő lakosok számának és a teljes lakosságnak a százalékos aránya.

A megadott területen a mobil internet szolgáltatás épületen kívül igénybe vehető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük