2024.február.23. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az L sorozat

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64121"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image2_361.jpg" border="0" width="310" height="243" /></a></span>Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az LG L-Style termékcsaládja. A korábban már megismert LG Optimus L3, L5 és L7 után az LG Optimus L9 várhatóan még tovább növeli az L sorozat sikerét, hiszen ez a modell is az LG által megalkotott rendkívül erős formatervezési vonalat viszi tovább. </p> <p> 

image2 361Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az LG L-Style termékcsaládja. A korábban már megismert LG Optimus L3, L5 és L7 után az LG Optimus L9 várhatóan még tovább növeli az L sorozat sikerét, hiszen ez a modell is az LG által megalkotott rendkívül erős formatervezési vonalat viszi tovább.

 

image2 361Az LG Optimus L9 bemutatásával tovább bővül az LG L-Style termékcsaládja. A korábban már megismert LG Optimus L3, L5 és L7 után az LG Optimus L9 várhatóan még tovább növeli az L sorozat sikerét, hiszen ez a modell is az LG által megalkotott rendkívül erős formatervezési vonalat viszi tovább.

 

Az LG prémium L-Style formatervezési filozófiájába illeszkedő LG Optimus L9 keskeny, mindössze 9,1 mm-es készülékháza és modern, négyszögletes formája kényelmes fogást és egyedi megjelenést biztosít.

A kategóriájában legnagyobb, 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS kijelzővel rendelkező LG Optimus L9 tiszta, élethű és rendkívül részletgazdag vizuális élményt kínál.  A nagy sűrűségű, 2150 mAh kapacitású SiO+ akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap használhatják az új funkciókat és szolgáltatásokat maximális teljesítmény mellett, miközben a készülék megőrizte kivételesen karcsú formáját is.

Az LG Optimus L9 kiemelkedik a mezőnyből az olyan egyedi felhasználói élményt nyújtó (összefoglalva UX) funkcióival, mint például a QTranslator fordító, a My Style Keypad, valamint a régóta népszerű QMemoTM jegyzetek.

 image3 267.thumbnail

A QTranslator funkció nem csak szavak, hanem teljes mondatok és kifejezések azonnali fordítására is képes közel 44 forrásnyelvről 64 célnyelvre. Az optikai karakterfelismerő (OCR) technológia révén a telefon felismeri a kamerájával beolvasott betűket, és egy elektronikus szótár vagy online szolgáltatás segítségével fordítja le a szavakat, mondatokat vagy kifejezéseket.

A My Style Keypad funkciónak köszönhetően a billentyűzet aszerint változtatja a megjelenését, hogy egy (jobb vagy bal), vagy két kézzel gépelünk. Az LG Optimus L9  QMemoTM funkciójával ujjbeggyel vagy kézírással rögzíthetünk és oszthatjuk meg ötleteinket másokkal.

 

„Az LG Optimus L9 egy nagyszerű okostelefon, amely várhatóan felkelti majd a vásárlók figyelmét. – nyilatkozta Dr. Jongseok Park, az LG Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – Az LG az LG Optimus L9-cel továbbra is arra törekszik, hogy új értékeket kínáljon és tovább erősítse pozícióját az okostelefonok piacán."

 

Főbb termékjellemzők:

  • Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Chipset: 1 GHz Dual-Core
  • Kijelző: 4,7 hüvelykes (11,9 cm) IPS
  • Memória: 1 GB DDR2 (RAM) / 4 GB e-MMC
  • Kamera: 5 megapixel (hátsó) / VGA (első)
  • Akkumulátor: 2150 mAh SiO+
  • Méret: 131,9 x 68,2 x 9,1 mm / 125 g
  • Egyéb: DLNA, QMemoTM jegyzetek, QTranslator funkció, My Style Keyboard funkció

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.