2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az új iGO My way™ szoftver az iPhone-ra – valós (jelen) idejű szolgáltatással

3 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44404"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_287.thumbnail.jpg" border="0" width="85" height="100" /></a></span> <p>Az iGO My way 2010 iPhone modellre fejlesztett navigációs megoldás legújabb verziója adatkapcsolatot, sebességmerő kamerákat tartalmazó adatbázist, frissített térképeket, valamint multitasking támogatást kínál a felhasználóknak.

 

Az iGO My way 2010 iPhone modellre fejlesztett navigációs megoldás legújabb verziója adatkapcsolatot, sebességmerő kamerákat tartalmazó adatbázist, frissített térképeket, valamint multitasking támogatást kínál a felhasználóknak.

 

Az iGO My way 2010 iPhone modellre fejlesztett navigációs megoldás legújabb verziója adatkapcsolatot, sebességmerő kamerákat tartalmazó adatbázist, frissített térképeket, valamint multitasking támogatást kínál a felhasználóknak.

 Az iGO My way Magyarország és Románia verziójának iPhone készülékre fejlesztett, új változata már elérhető a felhasználók számára. A továbbfejlesztett szoftver olyan új funkciókat kínál, mint az Online Traffic szolgáltatás, mely a legfrissebb forgalmi helyzetről nyújt információt, vagy a Speedcam, a sebességmérő kamerák helyére figyelmeztető funkció, mely az utazás biztonságát fokozza. Az alkalmazás emellett támogatja az iOS 4.x operációs rendszert és annak multitasking funkcióját.

Az iGO My way Magyarország és Románia verzió felhasználói mostantól előfizethetnek az új Online Traffic szolgáltatásra, amely valós idejű közlekedési adatokat továbbít a készülékre. A szoftver automatikusan, a legfrissebb forgalmi adatok figyelembe vételével tervezi meg a lehető legjobb útvonalat, ezáltal elkerülhetők a torlódások és az esetleges útlezárások. Az egy évig érvényes szolgáltatásra az alkalmazáson belül, a Bolt menüpontban fizethetnek elő a felhasználók.

A felhasználók által régóta várt Speedcam funkció az ajánlott útvonal mentén hanggal, valamint a képernyőn is megjelenő figyelmeztetéssel jelzi a rögzített és az ismert mobil sebességmérő kamerák helyét. Az egyéves előfizetéssel az adatbázis egyszeri letöltését követően, a felhasználók a megjelölt időszakban a szoftver Bolt menüpontja alatt többször is letölthetik az adatbázishoz tartozó legfrissebb adatokat.

„A mobil alkalmazásokkal szemben támasztott elvárások igen gyors ütemben változnak. A felhasználók folyamatos visszajelzéseire és a navigációs piacon szerzett többéves tapasztalatra támaszkodva most olyan útvonal-tervezési lehetőséget kínálunk felhasználóink számára, amely tartalmazza a legfrissebb térképadatokat és figyelembe veszi az integrált online szolgáltatásokat is" – mondja Vahl Tamás, az NNG Global Services ügyvezető igazgatója.

Az iGO My way legújabb változata újabb ingyenes térképfrissítést is kínál. Az alkalmazás emellett teljes mértékben támogatja az iOS 4.x operációs rendszert. Ez a navigációs alkalmazás többi előnye mellett azt is jelenti, hogy az iGO My way iPhone készülékre optimalizált változata támogatja a multitasking funkciót, így a felhasználók a navigáció elhagyása nélkül válthatnak az alkalmazások között. Továbbá a háttérben futó szoftver a hangutasítások révén még egyszerűbbé teszi a navigációt.

A sajtóközleményben szereplő funkciók, térképek elérhetősége, valamint a szolgáltatások díja országonként eltérő lehet. Az egyes régiókra érvényes vásárlási feltételekről bővebb információt az adott ország App Store áruházában vagy a www.igomyway.com  honlapon találhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük