2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az új McAfee Total Protection for Network – változás a vállalat termékstratégiájában

5 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12440"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mcafee_logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="43" /></a></span> <p>A McAfee Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára) nevű új programcsomagja véget vet a több eltérő megoldás telepítéséből, karbantartásából és kezeléséből származó vesződségeknek. A McAfee Total Protection for Network magában foglalja az M-8000 Network Security Platformot (korábbi nevén IntruShield), valamint a McAfee Content Security Blade Server-t. </p><p>

 mcafee logo.thumbnail

A McAfee Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára) nevű új programcsomagja véget vet a több eltérő megoldás telepítéséből, karbantartásából és kezeléséből származó vesződségeknek. A McAfee Total Protection for Network magában foglalja az M-8000 Network Security Platformot (korábbi nevén IntruShield), valamint a McAfee Content Security Blade Server-t.

 mcafee logo.thumbnail

A McAfee Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára) nevű új programcsomagja véget vet a több eltérő megoldás telepítéséből, karbantartásából és kezeléséből származó vesződségeknek. A McAfee Total Protection for Network magában foglalja az M-8000 Network Security Platformot (korábbi nevén IntruShield), valamint a McAfee Content Security Blade Server-t.

 

„Mivel a vállalatok egyre fejlettebb hálózati funkciókat és lehetőségeket használnak, az összetett fenyegetésekből eredő, egyre nagyobb biztonsági kihívások további biztonsági megoldásokat tesznek szükségessé. A több különböző biztonsági megoldás irányítása azonban nehézkessé vált" ­ mondja Charles Kolodgy, az IDC a biztonságos tartalomért és a fenyegetéskezelésért felelős kutatási igazgatója. „A hálózati biztonságot a hálózati vagy a biztonsági teljesítmény veszélyeztetése nélkül egyszerűsíteni kívánó vállalatoknak integrált és központilag irányított programcsomagokat érdemes keresniük. Az IDC szerint az IT-szakemberek a könnyű használatot, a kezelhetőséget és a teljesítményt értékelik leginkább ezekben a programcsomagokban."

Minden egyes újabb biztonsági fenyegetéssel együtt új alkalmazások bukkannak fel, hogy segítséget nyújtsanak a vállalatoknak a fenyegetések elleni küzdelemben. Ennek következtében a szervezetek olyan helyzetben találják magukat, amelyben számos egyedi alkalmazást kell kezelniük; ez csökkenti a hatékonyságot és növeli a költségeket. A McAfee a Total Protection for Network programcsomaggal valamennyi hálózatbiztonsági igényük megoldását egyetlen programcsomagba olvasztva kíván segíteni a szervezeteknek, a gyorsabb és hatékonyabb üzletmenet érdekében.

„Ügyfeleinktől azt halljuk, hogy nem akarnak ennyiféle különböző egyedi terméket kezelni, mindeközben költségeik folyamatosan növekednek" ­ mondja Christopher Bolin, a McAfee műszaki főigazgatója. „A McAfee Total Protection for Network programcsomaggal olyan önálló megoldást vezetünk be, amely védelmet biztosít az adatok számára (illetve minden más számára, ami csak keresztülmegy a vállalat hálózatán), véget vetve az egyes alkalmazásokkal járó vesződségnek. Azáltal, hogy csökkentik az alkalmazások számát informatikai környezetükben, a szervezetek pénzt takarítanak egy környezetbarát számítástechnikai gyakorlat segítségével."

Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára)

A McAfee Total Protection for Network egyszerű megoldást jelent a vállalat hálózatának védelmére és irányítására. A megoldás végponttól-végpontig terjedő védelmet biztosít, a teljes hálózati infrastruktúra védelme érdekében. A McAfee Total Protection blokkolja a támadásokat, megállítja a kéretlen leveleket és a webes fenyegetéseket, megtisztítja az e-maileket, megvédi a még nem kijavított rendszereket, és hatékony megoldást kínál a szabályozásoknak történő megfeleléshez, ideértve a PCI-t is.

A McAfee Total Protection for Network nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást eredményez azáltal, hogy kiváltja a végtelen számú egyedi alkalmazást:

  • a behatolás-megelőző és a behatolások elleni védelmi rendszereket
  • a spam és az adathalászat elleni védelmet,
  • a webes fenyegetések elleni védelmet,
  • az email-védelem és a rosszindulatú kódok/kémprogramok elleni védelmet,
  • a szolgáltatás-megtagadással, illetve a megosztott szolgáltatás-megtagadással járó támadások (DoS/DDoS) elleni védelmet
  • az URL-szűrést
  • a sebesség-korlátozást (rate limiting)
  • a hálózat viselkedéselemzését
  • az azonnali üzenetküldés védelmét és ellenőrzését

McAfee Network Security Platform (hálózatbiztonsági platform)

A McAfee Network Security Platform az IPS-nek a hálózat magjában és az adatközpontban tapasztalható növekedéséből eredő igényeket, valamint a nagyteljesítményű, 10 Gigabites Ethernet hálózatok követelményeit hivatott kielégíteni. A McAfee Network Security Platformok a nagyvállalatok számára szükséges szolgáltató szintű (carrier-class) megbízhatóságot és skálázhatóságot biztosítanak. A McAfee volt az első vállalat, amely az signature-alapú, a viselkedéselemző és a DoS/DDoS fenyegetések észlelését egyetlen célirányos alkalmazásban integrálta.

A McAfee Network Security Platform lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy az alkalmazásokat a nagy munkateljesítmény fenntartása mellett egyszerűsítse. Az ügyfél emellett integrált védelmet, könnyen kezelhető platformot, széles körű eszközvédelmet, maximalizált vállalati rendelkezésre állást, csökkenő terhelést, valamint a biztonsági költségeket kap­ mindezt 10 Gb/s teljesítményen, a biztonsági szint romlása nélkül.

McAfee Content Security Blade Server

A McAfee új Content Security (tartalombiztonsági) Blade Server-e áttörést hoz az email- és web-biztonság területén. A termék könnyen skálázható óránkénti hétszázezertől ötmillióig és ötvenezer felhasználóig egyszerűen azáltal, hogy több, üzem közben cserélhető eszközt (blade) adunk hozzá. A blade szerver beépített feladatátvétellel (failover) és redundanciával, valamint a külső terheléselosztót (load balancer) szükségtelenné tevő beépített erőforrás-kezelővel rendelkezik, emellett képes a blade-ek működés közbeni cseréjére (hot swap). A McAfee Content Security Blade Server-éhez a blade infrastruktúra piacvezető vállalata, a HP adja a HP BladeSystem c-Class termékeket. A Content Security Blade Server bővíthető tartalombiztonsági platformot biztosít, amely email-védelmet, web-biztonságot, URL-szűrést, spam és adathalászat elleni védelmet, és biztonságos keresést kínál, a rosszindulatú kódok jelentette növekvő fenyegetések mellett is. Emellett a vállalat csökkentheti a tulajdonlásból eredő költségeit, hiszen nem kell többféle egyedi terméket megvásárolnia. A McAfee ajánlata emellett fix áras (szemben a felhasználónkénti díjjal), ami további jelentős költségmegtakarítást jelent.

A McAfee Total Protection for Network mind vállalati, mind pedig közepes méretű vállalkozások számára alkalmas verzióban elérhető.

A termék WEB oldala  

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.