2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Balaton Aranykora Alapítvány: Üdülés nagycsaládosoknak

4 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/3049"><img class="image thumbnail" src="/files/images/A%20panzio%20.thumbnail.JPG" border="0" alt="A melegben egy hideg nyalat falat" title="A melegben egy hideg nyalat falat" width="100" height="75" /></a></span>A Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervez nyaralást jótékonysági alapon, rászoruló nagycsaládosoknak. Az Ingyenes  Üdültetési Programhoz egyre több szálláshely csatlakozik, az idei akciókról tartott tájékoztatót a vezetés  2007. június 27-én Siófokon,  az alapítvány munkáját széleskörûen támogató  Olívia Panzióban ekkor foglalták el helyüket az elsõ vendégek. </p><p>

 

a melegben egy hideg nyalat falatA Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervez nyaralást jótékonysági alapon, rászoruló nagycsaládosoknak. Az Ingyenes  Üdültetési Programhoz egyre több szálláshely csatlakozik, az idei akciókról tartott tájékoztatót a vezetés  2007. június 27-én Siófokon,  az alapítvány munkáját széleskörûen támogató  Olívia Panzióban ekkor foglalták el helyüket az elsõ vendégek.

 

a melegben egy hideg nyalat falatA Balaton Aranykora Alapítvány harmadik alkalommal szervez nyaralást jótékonysági alapon, rászoruló nagycsaládosoknak. Az Ingyenes  Üdültetési Programhoz egyre több szálláshely csatlakozik, az idei akciókról tartott tájékoztatót a vezetés  2007. június 27-én Siófokon,  az alapítvány munkáját széleskörûen támogató  Olívia Panzióban ekkor foglalták el helyüket az elsõ vendégek.

Bánki Károly, az alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, a belföldi turizmus élénkülésének hatására a korábbi évtizedekhez képest a tó látogatottsága kedvezõ irányt vett, lényegesen több magyar látogat a tóhoz, mint külföldit, ennek ellenére, minden ötödik honfitársunk még soha sem látta a Balatont. 

banki k-nagy k-gazdag lA nagycsaládosoknak komoly gondot jelent a szállás és annak díja.Az átlagnál több gyermeket vállalók megfelelõ támogatásához széles társadalmi összefogásra van szükség, mert a megélhetési nehézségek következtében civil kurázsi nélkül végleg a perifériára sodródhatnak, hívta fel a figyelmet az elnök.

gazdag l-szabo gy-banki kEzen gondok (legalább részbeni) feloldására indította akcióit az alapítvány, melyekhez évrõl évre egyre több szálláshely csatlakozik, idén már száz hátrányos helyzetû család élvezheti a Magyar Tenger szépségeit, Siófoktól Keszthelyig számos településen, az északi parton pedig Zánka és Balatonfüred ad szállást az érintett családoknak.

1Szabó Gyula vállalkozó, aki Siófokon az Olivia Panzió mellett további 27 partközeli apartmanházat üzemeltet, elmondta, a tó körül épült négycsillagos szállodákkal és a szolgáltatások színvonalának emelkedésével sikerül visszacsábítani a vendégeket, kezdik újra felfedezni a Balatont, de azok számára is segítséget akarnak nyújtani, akiknek az elhelyezés anyagi gondot jelent. Bekapcsolódva az alapítvány munkájába, az elõ- és utószezonban kihasználatlan férõhelyeket ajánlanak a rászorulóknak, így összesen 300 vendéget fogad majd szálláshelyein térítésmentesen.

sergio sandros enekesMunkájukban a szervezõk támaszkodnak a Magyar Turizmus Zrt. és  ?A mi Balatonunk Egyesület" közremû-ködésére is. További szállásadók is csatlakoznak a tó mindkét partján, Siófokon helyi rendezvényekre szóló belépõt és kedvezményes fogyasztást is biztosítanak.  A gyermekek és szüleik érkezéskor balatoni termékekbõl kapnak ízelítõt ajándék-csomag formájában és sétahajókázáson vehetnek részt.

 

Képeink a Galerius Fürdõkomplexumból:

Múlt évben adták át rendeltetésének az Ausztriában már megszokott színvonalú Galerius római császárról elnevezett fürdõkomplexumot http://www.galerius-furdo.hu/

a fürdõ épülete  1
 3  4
 5  6
 7  8

A teljesség igénye nélkül néhány támogató:

BAHART Zrt Sétahajózás ad minden családnak, aki résztvesz a programban

a siófoki Galerius Élményfürdõ és Wellness Központ, Gazdag László vezetõ felajánlása; szolgáltatásaikat egy alkalommal a családok ingyenesen kipróbálhatják,

a Fonyódi Ásványvíz Kft. ûdítõt kínál,

a Varga Pincészet  1-1- üveg pezsgõt adományoz a családoknak,

a Gyõri keksz Kft. adja a csomagba a Balaton szeletet,

a siófoki ?Go Trabi Go" vállalkozás fuvarral segít,

Sió-Eckes Kft üdítõk

a szántódi révnél levõ  'Il Pelso" étterem  négyféle római kori lakoma-tállal, Sergio Santos elõadásában élõ dalokkal, 10% engedménnyel várja a családokat, szombat esténkét ingyenes programok!

http://www.balatonihirek.hu/

http://www.galerius-furdo.hu/

http://balaton.linkcenter.hu/

Harmat Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.