2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Balatoni melléklet az osztrák Wellness magazinban

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/11690"><img class="image thumbnail" src="/files/images/clip_image00248.thumbnail.jpg" border="0" width="53" height="100" /></a></span>Balatonról szóló mellékletet jelentet meg áprilisban a Magyar Turizmus Zrt. az osztrák Wellness Magazinban. A 400.000 fős olvasóközönséggel rendelkező lap Ausztria egyik legkedveltebb női magazinja, amelyet férfiak tízezrei is rendszeresen olvasnak.</p><p>

clip image00248.thumbnailBalatonról szóló mellékletet jelentet meg áprilisban a Magyar Turizmus Zrt. az osztrák Wellness Magazinban. A 400.000 fős olvasóközönséggel rendelkező lap Ausztria egyik legkedveltebb női magazinja, amelyet férfiak tízezrei is rendszeresen olvasnak.

clip image00248.thumbnailBalatonról szóló mellékletet jelentet meg áprilisban a Magyar Turizmus Zrt. az osztrák Wellness Magazinban. A 400.000 fős olvasóközönséggel rendelkező lap Ausztria egyik legkedveltebb női magazinja, amelyet férfiak tízezrei is rendszeresen olvasnak.

A Magyar Turizmus Zrt. a magazin március végi számában már megjelentetett egy beharangozó hirdetést, a Balatonról szóló akciós kiadványt pedig az egyik áprilisi számba befűzve mintegy 47.000 példányban terjesztik, amelyet a magazin bécsi, alsó-ausztriai, stájerországi, és burgenlandi előfizetői kapnak kézhez. A Balaton-melléklet a csatolt fájlban megtekinthető.

Az MT Zrt. vasúti információkat is megjelentet a Wellness magazinban, mivel az osztrákok körében újra nagy az érdeklődés a Balaton körüli vasútvonalak iránt. Bécsből 10 év után újra indulnak vonatok a „Magyar tengerhez": nyáron újra közlekednek vonatok Bécs – Tapolca – Révfülöp – Balatonfüred – Balatonalmádi, valamint Bécs – Keszthely – Fonyód – Balatonföldvár – Siófok vasútvonalon.

A Magyar Turizmus Zrt. segítségével három vasúttársaság – az ÖBB, a Gyesev és a MÁV Start – közösen egy külön kiadványt is megjelentet a balatoni vasútvonalakról, valamint az újra indult Graz – Budapest közvetlen vasúti összeköttetésről. A mintegy 45.000 példányban vasútállomásokon és információs irodákban terjesztett kiadvány térképes információkkal  szolgál a vasútvonalak által érintett magyar városokról, üdülőhelyekről, továbbá az érdeklődők szállodák hirdetéseit és Tourinform irodák elérhetőségeit is megtalálhatják benne.

Ausztria 698.750 vendégéjszakával – Németország után – Magyarország második legjelentősebb küldőországa volt 2007-ben.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.