Ki gondolta volna, hogy ez az ideálisnak látszó női test Adolf  Hitler szexbaba projectjének az eredménye. http://velvet.hu/sztori/2011/07/11/hitler_guminoket_rendelt_a_katonanak_hogy_azok_ne_legyen_szifiliszesek/ Igy irreális dolog, hogy valaki ilyenné operáltassa magát. Azonban  volt valaki, aki ha akarta így nézett ki, ami – lévén hogy szakmája vizes animátor az illetőnek – még némi extra munkahelyet is hozott neki.

 

Ki gondolta volna, hogy ez az ideálisnak látszó női test Adolf  Hitler szexbaba projectjének az eredménye. http://velvet.hu/sztori/2011/07/11/hitler_guminoket_rendelt_a_katonanak_hogy_azok_ne_legyen_szifiliszesek/ Igy irreális dolog, hogy valaki ilyenné operáltassa magát. Azonban  volt valaki, aki ha akarta így nézett ki, ami – lévén hogy szakmája vizes animátor az illetőnek – még némi extra munkahelyet is hozott neki.

 

A szép meztelen női testnél csak a szépen felöltözött nő izgatóbb.A szép meztelen női testnél csak a szépen felöltözött nő izgatóbb.

A történet Szolnokon a Termál klaszter konferencián kezdődött. Ott volt a Biztonság a vízben című elektronikus könyvemnek a bemutatója. http://www.euroastra.info/node/32804 A bemutató után odajött egy vékony de magas lány, aki miután a kiállított mintadarabokat megnézte, majd a lakásomra is eljött csodálkozott, hogy az intelligens fürdőruha vajon miért nem tudott polgárjogot nyerni a boltokban.  Nálam megnézte, hogy ezek a mintadarabok hogyan működnek, illetve hogyan néznek ki egy felfújható próbababán.

A felfójható Barbie neoprán ruha, aminek a képét meglátta.A felfójható Barbie neoprén ruha, aminek a képét meglátta.

Utána eléggé hosszú ideig nem is halottam róla. Egyszer azután márciusban megkeresett és mutatni akart valamit. Azt mondta, hogy a szép meztelen nőnél csak a szépen felőltözött nő az izgatóbb. Lévén pénze volt, angliai kalandozása során – amikor állást nem de állásajánlatot Törökországba és sok más meleg égővi szállodába kapott – belebukott véletlenül egy olyan könnyűbúvár neoprén ruha gyártóba, aki mellékállásként felfújható latex szexruhákat is készített, meg jelmezeket a különböző vízi cirkuszokba. Látott egy képet ott a falon, és azt kérte hogy szeretne hasonlót, de voltak extra kívánságai.

A végeredmény – három is készült belőle, mert egy szörfruhaszerű a munkához, egy átalakított neoprén fürdőruha a munkához – egy kereskedelemben kapható modellt alakítottak kicsit" át-, és egy mellényszerű tankini magának és az ágyjelenetekhez a férjével.

A stabilizáló légkamra azonos azzal, amit a németek a felfújható fürdőruhákban alkalmaztakA stabilizáló légkamra azonos azzal, amit a németek a felfújható fürdőruhákban alkalmaztak

A végeredmény érdekes, mert beépítésre került egy kétlégkamrás stabilizáló légkamra a mellvonal alá. Két arányos felfújható mell félgömb, majd e fölé a kontúr légkamrák. Ha csak a stabilizáló légkamrákat fújta fel különbözőképpen akkor kényelmesen tudott mozogni a vízben uszonnyal, például gyerekekkel való foglalkozáskor úszás oktatáskor.

Egy Cressi neoprén fürdőruha némilag átalakítva - a félgömb légkamrák felfújva.Egy Cressi neoprén fürdőruha némilag átalakítva – a félgömb légkamrák felfújva.

Ha ehhez felfújta a félgömb légkamrákat is, akkor egy aerobik bajnokhoz hasonló ideális kinézete lett. A vizben ilyenkor ennek ellensúlyozására az első stabilizáló légkamrákból levegőt kellett kieresztenie, míg a hátsókat keményre kellet fújnia. Igy függőleges helyzetben kényelmesen a vízben tudott mozogni, ami az oktatáshoz, demonstráláshoz ideális volt. Végül ha a kontúr légkamrákat is felfújta akkor az aránytalan, de a férfi szemnek szép Barbie baba lett belőle.

Végül Barbie baba lettVégül Barbie baba lett

Ezzel komolyan ingerelni tudta a férfiakat, mint például az Aquaticum-ban, ahova meghívott és bemutatta mire jutott. Valódi Barbie babaként látszott. Csak Ken hiányzott mellőle. Bár azt mondta, hogy a kontúr légkamrát kicsit sok felhajtóerőt adnak a vízben, meg kell tanulni velük mozogni. A felfújást és leeresztést vízben is meg tudja tenni. Jelenleg egykezes szinkódos szelepekkel (a színkódról tudja melyik légkamra. De tervezi legalábbis a ruhánál, hogy ezt egy mini sűritett levegős palackkal csinálja, de ahhoz pár dolgot át kell tervezni.

 Németországban a Hitler Borchild szexbaba projectjének testformáját felhasználva a hatvanas években is készítettek Vitaldoll néven szexbabákat.

 Vital doll 1

Vital doll 1

 

 

A végeredmény mindenképpen magáért beszélt. Amikor megkérdeztem, mérnök férje mit szólt mindehhez. Az mondta:imádja és természetesen kifizette. Esténként legalább negyedórát eljátszadozik vele és mindketten nagyon élvezik…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük