Toshiba Tekbright digitális képkeretToshiba Tekbright digitális képkeret 

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta első digitális fotókeretét.

Toshiba Tekbright digitális képkeretToshiba Tekbright digitális képkeret 

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója bemutatta első digitális fotókeretét.

 A 7 hüvelykes Toshiba Tekbright fotókeret kiemelkedő minőségű LCD-panellel és ledes háttérvilágítással biztosítja a színek éles és élénk, kontrasztos megjelenítését.

A Toshiba Tekbright fotókeret digitális állóképek megjelenítésére szolgál, képernyője különösen nagy, 720 x 480 képpont – egy átlagos digitális képkeretnél lényegesen nagyobb – felbontású, és a széles képernyős (16:9 képarányú) megjelenítést is támogatja. A képek megjelenítéséhez a felhasználók a keret belső, 64 MB méretű memóriájában tárolhatják képeiket, illetve feltölthetik egy pendrive segítségével vagy a fényképezőgép memóriakártyájáról. Ha pedig több helyre van szükségük, a képgyűjteményeket különböző memóriakártyákról (Compact Flash, SD, MMC, Memory Stick vagy XD) is betölthetik. A keret többféleképpen is használható, beállítástól függően. A legegyszerűbb beállítást választva folyamatosan ugyanazt a képet jeleníti meg. Emellett többfunkciós, áttűnési effektusokkal kiegészített diavetítésként is képes a fotók folyamatos, váltogatott megjelenítésére, illetve beállítható úgy is, hogy egyszerre több, akár nyolc kisméretű kép legyen egyszerre látható a kijelzőn. A képek kiválasztását a képböngésző funkció teszi a lehető legegyszerűbbé. A Toshiba Tekbright fotókeret beállítható úgy is, hogy digitális óraként vagy naptárként funkcionáljon.

A képkeret zene lejátszására is alkalmas, a felhasználó a képek mellé hangulatban hozzájuk illő zenét mp3 tölthet fel. A Toshiba Tekbright fotókerethez a megszokott nyelvek (angol, orosz, lengyel, török, cseh) mellett magyar nyelvű menü is beállítható. A képkeret memóriakártyával bővíthető.

A digitális képkeret ára: 35 900 Ft.

Technikai információk:

Panel

720 x 480 aktív képernyő; 6:4 képernyőarány

Támogatott memória-kártyák

SD, SDHC, MMC, MS, xD, CF

Belső memória mérete

64MB

Támogatott file formátumok

JPEG, BMP (kép) MP3 (audio)

Dimension L/W/H

7" Display

Tömeg

575 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük