2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Boot Düsseldorf: Egy használható gadet: Kamera a búvárszemüvegben

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/22285"><img class="image thumbnail" src="/files/images/szemuveg0.thumbnail.jpg" border="0" alt=""Taugi-Cam"" title=""Taugi-Cam"" width="100" height="70" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>"Taugi-Cam"</strong></span></span> <p>Tegnapi képriportunkban céloztunk rá, be fogjuk mutatni az egyik legérdekesebb újdonságot, a kamara fényképezőgépek közül az egyiket, amit búvárszemüvegbe építettek be. Ez egy olcsó kiadás, a drágákat, a nagytudású eszközöket a profik használják, s ezekből is láthattunk párat a Boot Düsseldorf kiállításon. De azok más gyártótól, másmilyenek voltak.</p><p>

 "taugi-cam""Taugi-Cam"

Tegnapi képriportunkban céloztunk rá, be fogjuk mutatni az egyik legérdekesebb újdonságot, a kamara fényképezőgépek közül az egyiket, amit búvárszemüvegbe építettek be. Ez egy olcsó kiadás, a drágákat, a nagytudású eszközöket a profik használják, s ezekből is láthattunk párat a Boot Düsseldorf kiállításon. De azok más gyártótól, másmilyenek voltak.

 "taugi-cam""Taugi-Cam"

Tegnapi képriportunkban céloztunk rá, be fogjuk mutatni az egyik legérdekesebb újdonságot, a kamara fényképezőgépek közül az egyiket, amit búvárszemüvegbe építettek be. Ez egy olcsó kiadás, a drágákat, a nagytudású eszközöket a profik használják, s ezekből is láthattunk párat a Boot Düsseldorf kiállításon. De azok más gyártótól, másmilyenek voltak.

A "Taugi-Cam" -ot, amely a LIQUID IMAGE terméke a Joker Ag, mint német forgalmazó mutatta be milliónyi egyéb mütyűr között. Ha a kamera képességeit megnézzük, akkor látszik: játék az bizony, de olyan ami erre-arra azért használható is, és konstrukciós elvei alapján egészen profi eszközöket is lehet készíteni.

mi micsoda?Mi micsoda?Az az igény, hogy egyszerűen egy amatör is megörökíthesse a vizes környezetben az éppen látottakat, várhatóan a recesszió sulytotta gyártói agyakat is megmozgatja – a mi pénzünkért, – és talán csinálnak belőle valóban minőségre képes félprofi eszközt elviselhető áron.A kölni Photokina és a múlt esztendei Cebit  szenzációja volt, mint első ilyen konmstrukciójú eszköz. Most végre a kereskedelemben is megjelent.

szemuveg2.thumbnailEz a gép is képes arra, hogy rafting, snorkelezés közben ha valami érdekes van megőrőkítsük, és ha szerencsénk van a kép sikerült is. A kamerát szószerint az orrunk felett hordjuk. S ez mint mottó, nem csak jól hangzik hanem igaz is.

A kamara egyszerű gomnyomásokkal vezérelhető, videót vagy állóképeket képes rögzíteni Micro-SD kártyára.A gép 2 AAA ,jalű elemmel vagy akkumulátorral működik, a képeket egy USB csatlakozón keresztül is átjátszthatjuk a számítógépünkbe. A kereső a maszk belső felső peremébe épített LCD monitor.

bliszter (buborék) csomagolásban forgalmazzák a hypermarketek polcára szánva.Bliszter (buborék) csomagolásban forgalmazzák a hypermarketek polcára szánva.Különböző árakon különböző képességű változatait forgalmazzál. A legegyszerűbb 3,1 megapixeles, a legjobb 5 megapixeles. 5 méterig (1,5 atmoszféra nyomásig) vízmentes. A mellé adott képfeldolgozó programról szólni sem érdemes. Sőt telepiteni sem. Olyan. Alibi.

Foto: http://www.fotos365.de/

Árak: 3.1 megapixel € 99,00 und 5.0 megapixel € 129,00.

A Joker "Taugi-Cam" megtalálható a  boot 2009  Halle 3, Stand J88.

http://www.jokerag.com/

http://pressemitteilung.ws/node/136371

http://www.divers-travel-guide.com/no_cache/news/newsdetails/browse/2/article/unterwasserfotografie-news-liquid-image-taucherbrille-mit-integrierter-digitalkamera.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=27&cHash=47f91145e1

http://www.billige-fotos.de/blog/liquid-image-taucherbrille-digitalkamera-100305/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.