A BT (British Telecom) regionális szolgáltató központja idén is meghirdette budapesti és debreceni irodáiban dolgozó munkatársai számára a karácsonyi cipős dobozos ajándékgyűjtést.

 

A BT (British Telecom) regionális szolgáltató központja idén is meghirdette budapesti és debreceni irodáiban dolgozó munkatársai számára a karácsonyi cipős dobozos ajándékgyűjtést.

 

Az ajándékcsomagokat a jótékonykodó munkatársak a debreceni DMJV Reménysugár Otthona számára ajánlották fel. Az intézet átmenetileg vagy tartósan otthont és ellátást biztosít több mint 120 gyermeknek csecsemőkorúaktól a huszonhárom évesekig.

 

A számukra összeállított karácsonyi dobozokon az ajándékozó kollégák feltüntették milyen korú és nemű gyermeknek szánják ajándékaikat.  A Cardex felajánlásának köszönhetően minden BTs adományozó az ajándékozottnak megfelelően kiválasztott, dekoratív karácsonyi csomagolópapírba rejthette a cipős dobozát.

 

Az összegyűlt csomagokat a BT magyarországi vezetői december 17-én adták át a Reménysugár Otthont képviselő Halászné Varró Erika gyermekotthon-vezetőnek a cég debreceni irodájában. Innen szállítják a gyermekotthonba, hogy karácsonykor szétosszák a gyermekek között.

 

„A karácsony korosztálytól függetlenül mindig a nagy izgalom és várakozás időszaka gyermekeink körében. Ilyenkor még inkább figyelemmel és törődéssel fordulunk feléjük, hiszen ez a család ünnepe, amelyet minden eszközzel igyekszünk számukra megadni, ezért is örülünk, hogy a BT munkatársai az otthon számára gyűjtötték össze ezeket az ajándékokat!" – mondta Stefán Györgyné, a DMJV Reménysugár Otthona intézményvezetője.

 

Az adományozók a dobozokba játékokat, plüssállatokat, labdákat, bábokat, építőkockákat, társasjátékokat, matchboxokat, babákat, könyveket csomagoltak. Volt, aki iskolai kellékeket, tollat, ceruzafaragót, matricákat ajándékozott, vagy praktikus ruházatot, kesztyűket, napszemüveget, sapkákat, sálakat.

 

 „Cégkultúránknak szerves része a társadalmi szerepvállalás, az önkéntesség és a jótékonyság. Ezek az akciók mindig nagyon népszerűek a munkatársak között. Nagyon örülök, hogy felhívásunkra az akcióhoz ez alkalommal is sokan csatlakoztak: száznál is több kollégánk készített ajándékcsomagot a gyermekotthonban élő gyermekeknek. Bízunk benne, hogy a lehetőségekhez mérten a családon kívül élő gyermekek számára is kicsit szebbé tudjuk tenni a karácsonyt " – mondta Faragó Andor a regionális szolgáltató központ ügyvezetője.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük