2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Búcsúzik a Budapesti Nyári Fesztivál 2011

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53307"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/x%20%281%29.thumbnail.jpg" border="0" width="70" height="100" /></a></span>Végéhez közeledik a szabadtéri színházi idény. A nyár legszebb és leghosszabb fesztiválja a Budapesti Nyári Fesztivál 2011 is búcsúzik.  A Városmajori Szabadtéri Színpadon az 2011. augusztus 26-i „A tizedes meg a többiek" után 2011. augusztus 28-án Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb dalai szólalnak meg. </p> <p> 

Végéhez közeledik a szabadtéri színházi idény. A nyár legszebb és leghosszabb fesztiválja a Budapesti Nyári Fesztivál 2011 is búcsúzik.  A Városmajori Szabadtéri Színpadon az 2011. augusztus 26-i „A tizedes meg a többiek" után 2011. augusztus 28-án Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb dalai szólalnak meg.

 

Végéhez közeledik a szabadtéri színházi idény. A nyár legszebb és leghosszabb fesztiválja a Budapesti Nyári Fesztivál 2011 is búcsúzik.  A Városmajori Szabadtéri Színpadon az 2011. augusztus 26-i „A tizedes meg a többiek" után 2011. augusztus 28-án Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb dalai szólalnak meg.

 

A tizedes meg a többiek a Városmajorban.

Augusztus 26-án este 8 órától látható a Győri Nemzeti Színház előadásában a népszerű tévéfilm alapján készült színdarab a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az 1965-ben készült nagysikerű fekete-fehér film története szerint a második világháború végóráiban találékonyságával a jég hátán is megélő Molnár tizedes a német visszavonulás zűrzavarából szeretne ép bőrrel és némi anyagi haszonnal kimenekülni. Magához véve az ezredpénztárt, egy elhagyott kastélyban húzódik meg. Az úri lak biztonságos terepnek bizonyul, hiszen csak Albert, a méltóságteljes inas tartózkodik ott. Ám a meglepetések sora csak most kezdődik igazán, mert… „az oroszok már a spájzban vannak!" A győriek előadásában Ungvári István, Rupnik Károly, Maszlay István és Posonyi Takács László játsszák a főbb szerepeket, rendező: Forgács Péter.

 

Egy a darabot a szívemből: Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb dalai a Városmajorban.

Augusztus 28-án, vasárnap 19.30 órától Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A tavalyi nagysikerű margitszigeti koncert folytatásaként az idén a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül sor az Egy darabot a szívemből című emlékkoncertre, részben új előadói gárda közreműködésével. Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalaival augusztus 28-án búcsúzik a 2011-es Budapesti Nyári Fesztivál. A két felvonásból álló esten Máté Péter eredeti zenekara, a Főnix kíséri az énekeseket, fúvósokkal kiegészítve, Ruff Tamás vezényletével.

A műsor első részében Máté Péter slágerei – Elmegyek, Egy darabot a szívemből, Hull az elsárgult levél, Azért vannak a jó barátok…  – hangoznak el Csonka András, Vastag Tamás és Szomor György előadásában.

A második részben Cserháti Zsuzsa örökzöld dalaiból ad elő válogatást Fehér Adrienn, Fésűs Nelly és Jónás Andrea. Felcsendül többek között a Porshe szerelem, az Édes kisfiam, a Kicsi gyere velem és a Hamu és gyémánt.

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu vagy személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.), és a helyszínen.

Rendelés telefonon: 06 1 / 37 55 922

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.