A Budapest Bár zenekar már régóta tervezte, hogy legyen egy hely, ahol amolyan "budapestbáros" hangulat honol, ahol minden korosztály megtalálja a neki valót. Az álom immár valóság lett.

A Budapest Bár zenekar már régóta tervezte, hogy legyen egy hely, ahol amolyan "budapestbáros" hangulat honol, ahol minden korosztály megtalálja a neki valót. Az álom immár valóság lett. 2012 őszétől a Budapest Bár zenekar valódi otthonra lelt egy igazi Budapest Bárban.

 

Az eddig New Orleans Music Club néven üzemelő, nagyszerű adottságokkal rendelkező klub 2012. nyarán "ráncfelvarráson" esett át, és mostanra megújulva, kicsinosodva, "budapestbárosodva" várja közönségét, Budapest Bár néven színvonalas szórakozóhelyként és étteremként. A kiváló italokkal, finom falatokkal, nagyszerű zenével megspékelt különleges és egyedi szórakoztató produkciók az egykor világhírű pesti éjszaka legszebb fénykorát idézik. Hagyományos pesti ételekkel, virtuóz műsorokkal, nevetéssel, muzsikával és tánccal fűszerezett estékkel várja ide vendégeit, köztük természetesen a zenekar rajongóit is.

Jó adag cigány temperamentum, kitűnő zene, némi magyaros dallamvilág, megbolondítva csipetnyi füstös kávéházi hangulattal, mindez világszínvonalú cigányzenekar és élvonalbeli magyar énekesek előadásában. Ez a Budapest Bár.

Korok, generációk és kultúrák találkozása a Budapest Bár – kiváló muzsikusokkal és fantasztikus egyéniségű előadókkal. A Budapest Bár immárom öt éve a hazai zenei élet egyik legsikeresebb formációja – több tízezer eladott lemez, közel száz színházi előadás, számos ország- és külföldjáró koncertturné -, és mára az egyik legismertebb magyar kulturális brand.

A zenekar művészi igényessége az új helyszín programjaiban is visszaköszön. Itt mindenki megtalálhatja a maga Budapestjét, a swing, a jazz és a cigányzene különleges hangzásvilágát, a tangó és a charleston bukéját, ahol fantasztikus élőzenére lehet jókat táncolni, nevetni és szórakozni, ahol a finom vacsora és a jó program együtt jár, és ahova bárki lejöhet barátaival (akár külföldiekkel), sőt, a szüleivel is. Nem hiányozhat a színház sem, a leghíresebb magyar előadóművészek lépnek fel zenés önálló estjeikkel a Budapest Bárban.

 

Februártól teljes programkínálatra törekszik a bár.

Többek között tt debütál magyar és angol nyelven a Budapest Bár zenekar műsora is: a Budapest Gypsy Spirit és a Bohéme.

 

NOMEN EST OMEN: különleges programok a zene és a kikapcsolódás jegyében!

 

Február 2-án Magyarország első számú Swing & Boogie zenekarát hallhattuk a Voice-ból is ismert Gájer Bálint énekessel. Zenéjükben a swing, a latin, a ballada és rock'n'roll legjava keveredik. Kiváló zene, vidám hangulat és lendületes tánc! A decemberi koncert bebizonyította, hogy a zenekar kitűnő otthonra talált a Budapest Bárban.

 

ÉS MOST ! Egy kis programajánló a közeli napokra.

 

Február 7., csütörtök

20.30: CAPRICCIO – A Budapest Bár zenekari estje.

A Budapest Bár különleges műsora betekintést ad a magyar cigányzene híres alakjainak életébe, miközben a kitűnő muzsikusok mulatságos és tanulságos történetek kíséretében újraértelmezik mindazt, amit eddig a cigányzenéről tudtunk. Az este különlegessége, hogy a produkciót igazi cigány "baróságokból" álló fogások kísérik, a kulináris élvezetek kedvelőinek legnagyobb örömére.

 

Február 8. péntek

20.00: Budapest Tangó Bár: T-FAKTOR

Tehetségfirtató tangó show – A TANGO CORTINA előadása

Tánc, humor és muzsika hetven percben.

Aki húzza: a Cortina zenekar, a neotangó irányzat egyetlen hazai képviselője. Vámos Veros – ének, Agnecz Katalin – harmonika, Kálmán László – billentyűs hangszerek, Krause – DJ, producer

Aki ropja: Sinóros – Szabó Botond & Fülöp Nóra

22.30: tangóoktatás

23:00: Budapest Tangó Bár: MILONGA

Sztárvendég: Sebastian ACRE Buenos Airesből

 

Február 9. szombat

20:00 CSEH TAMÁS est A VODKU zenekarral

"2010 hideg telén összeültünk egy pesti kocsmában, kézbe vettük a gitárt, a bőgőt és a hegedűt, és Cseh Tamás dalait énekeltük. Megszólalt a Budapest, a Krakkói vonat, a Műcsarnok, a Hatvanas évek, és tucatnyi más felejthetetlen dal. Sokan összegyűltünk, a tizenévestől a nyugdíjas korúig mindenféle emberek ültek a székeken, a földön vagy álltak a fal mellett. Körülnéztünk, és azt láttuk, hogy a szemekből eltűnt a korkülönbség, és furcsa szeretem-színe lett mindenkinek."

A Közép- és Kelet-Európa népzenéjét feldolgozó zenekar most más műfajban szólal meg, a 70-es évek legendás szerzeményeit és hangulatát varázsolja a színpadra.

A Vodku zenekar tagjai: Bata István (gitár, ének), Szabó Árpád (hegedű, mandolin), Takács Szabolcs (gitár, nagybőgő)

 

23.00: VÍZIÓK – TRANSZVARIETÉ

A FANTASY ORPHEUM társulatának zenés, táncos showműsora

Szereplők: Dannyelle, Bonnie Andrews, Krisztina, Kronie, Micus

Műsorvezető, háziasszony: Angyal Micus

Koreográfus, rendező: Krones Gábor

 

Február 14.

20.30 Budapest Bár VALENTIN – napi est

Szerelem, flört, szeretet… Bár a Valentin-napot, mint ünnepet nem érezzük olyan közel a szívünkhöz, de amit ünnepel, azzal teljes mértékben tudunk azonosulni. A Budapest Bár által felelevenített dalok általában nem filozófiai mélységekbe szántanak – legtöbbjük szerelemről, csókokról, csalódásról, reményről, vagy egy kedves hölgy szép szeméről szól. Garantáltan nem téved, aki a meghódítandó vagy már meghódított hölgyet Budapest Bár koncertre hívja Valentin nap alkalmából. Persze azért a hölgyválasz sem kizárt!

 

Budapest Bár

Budapest, VI. Lovag utca 5.

 

www.budapestbarmulato.hu

www.facebook.com/BBMulato

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük